Connect with us

technokrata

Színorgiában az ütés- és vízálló Olympus fényképezőgép

Smart home

Színorgiában az ütés- és vízálló Olympus fényképezőgép

Az Olympus új színes modellekkel készül a nyárra.

Az Olympus bejelentette az ütésálló, vízálló és fagyálló µ 850 SW két új változatát, melyek citromsárga, illetve kristálykék színben pompáznak. A limitált szériás új modellek már kaphatóak a kijelölt európai márkakereskedőknél.

A kristálykék, citromsárga, csillogó ezüst, éjfekete és gyöngyház rózsaszín színekben kapható fémvázas Olympus µ 850 SW egy ellenálló µ modell. A 1,5 méteres magasságig ütésálló, 3 méteres mélységig vízálló és -10 C fokig fagyálló fényképezőgép 8 megapixeles felbontással gondoskodik a fotók részletességéről. A 2,5 colos képátlójú HyperCrystal LCD kényelmes komponálási és megjelenítési lehetőséget kínál, míg a 3x-os optikai zoom (38-114 milliméternek felel meg) további rugalmasságot biztosít a komponálás során.

Az Arcfelismerés, az Árnyékkompenzáló és a BrightCapture technológiának köszönhetően a µ 850 SW tökéletesen exponált és éles felvételek készítésére alkalmas, valamint jobb eredmények elérését biztosítja gyenge fényviszonyok mellett. A digitális képstabilizáció védelmet nyújt a kéz remegése, vagy a gyorsan mozgó témák által okozott életlenség ellen. 40 méterrel a vízfelszín alatt további merülési lehetőséget kínál az opcionálisan megvásárolható PT-041 búvártok.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom