Connect with us

technokrata

Teljesebb házimozi-élmény az új tévéken

Smart home

Teljesebb házimozi-élmény az új tévéken

Mély, moziszerű feketék és ragyogó világos részek egyszerre.

Legyen szó akár Blu-ray Disc filmről, a legfrissebb Playstation3 játékról vagy a HD adások vételéről, a Bravia V4500 sorozat kiváló képminőséggel és intelligens funkciókkal úgy gondoskodik az otthoni szórakoztatásról, mint semmi más.

A V4500 sorozat magán hordozza a Sony legújabb, „draw the line” design koncepcióját. A cél olyan tökéletes, letisztult formavilág létrahozása volt, amely által a néző zavartalanul átadhatja magát a televízión látottaknak. A sötét ezüst hangsugárzókkal kiemelt zongorafekete ház könnyed eleganciájával minden enteriőr stílusához tökéletesen illik. A 26”, 32” és 37”-os modellek mindegyike forgatható állványt kapott, így a szoba bármely pontjáról kényelmesen nézhető.

Az összes modell rendelkezik integrált MPEG-4 AVC HD tunerrel, amely segítségével a földi sugárzású HDTV adások foghatók (amennyiben a DVB-T/DVB-C kompatibilis szolgáltatás elérhető).

A legutolsó generációs Bravia Engine 2 technológia lenyűgöző minőségű HD képet biztosít, amely a részletgazdagságban és mélységben mutatkozik meg. A WXGA (1360×768 felbontású) LCD panel rendkívül magas, 33000:1 dinamikus kontraszttal rendelkezik, (26” és 32” modellek esetében), így a mély, moziszerű feketék és ragyogó világos részek egyszerre élvezhetők. A még hitelesebb házimozi-élmény érdekében a 24p True Cinema technológia biztosítja, hogy a Blu-ray Disc-en megjelent filmek a legpontosabb képsebességgel kerüljenek megjelenítésre.

Amikor nem nézzük a televíziót, a Picture Frame Mode-ba kapcsolva fényképalbumunk legkedvesebb képeit láthatjuk viszont. A részlet- és színgazdag fotók bármely USB kompatibilis adathordozóról megjeleníthetők. Hat, különböző korokból származó, előre elmentett kép is megtalálható a készülékben van Gogh-tól a pop artig. A Picture Frame Mode-ban a kép csökkentett világossággal jelenik meg, hogy hűen utánozza a papíralapú kép vagy festmény tulajdonságait. A fogyasztás 35%-kal csökkenthető egy hagyományos televízióval összehasonlítva.

A kezelés látványosan egyszerű, mivel a Sony XMB (Xross Media Bar) elnevezésű, képernyőn megjelenő interfészén keresztül a csatornák közötti váltás, a bemenetek kiválasztása, a Picture Frame mód bekapcsolása és az egyéb funkciók előhívása könnyedén megvalósítható.

A Bravia Sync kontroll által a teljes házimozi-rendszer vezérlése a TV tárirányítójával megoldható. Egyetlen gombnyomással minden bekapcsolható, és használatra kész állapotba hozható anélkül, hogy különböző távirányítókat kellene használni. A Bravia Sync ráadásul a kompatibilis, csatlakoztatott Handycam kamera vezérlését is lehetővé teszi ugyancsak a televízió távirányítója által.

A 3 HDMI bemenettel könnyedén csatlakoztathatók a különböző készülékek: Playstation3, Blu-ray Disc lejátszók és Handycam HD kamerák is.

„Az egyedi stílussal rendelkező, könnyedén kezelhető Bravia V4500 sorozat mindenki számára nagyobb és teljesebb házimozi-élményt jelent, legyen szó TV adásról, filmről vagy játékról” – emelte ki Hiroshi Sakamoto, a Sony Europe marketing és termékfejlesztési alelnöke. „Mostantól a beépített HD tuner még több funkcionális lehetőséget és a HD felvételek lélegzetelállító minőségben történő megjelenítését biztosítja.”Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom