Connect with us

technokrata

Jön a világ leggyorsabb fényképezőgépe!

Smart home

Jön a világ leggyorsabb fényképezőgépe!

Májustól nálunk is kapható a Casio EX-F1.

Május közepétől Magyarországon is kapható a világ leggyorsabb digitális kompakt fényképezőgépe, a Casio EXILIM Pro EX-F1. A gép másodpercenként akár 60 nagyfelbontású kép készítésére alkalmas, és videó felvevőként is a maximumot nyújtja.

Májustól nálunk is kapható a világ leggyorsabb digitális fényképezőgépe, a Casio EXILIM Pro EX-F1. A TIPA rangos „Best Imaging Innovation in Europe 2008” (A legjobb európai képalkotási innováció 2008) díjat is elnyert fényképezőgéppel akár 60 kép rögzíthető egy másodperc alatt, ráadásul a kioldógomb megnyomása előtt is készíthető kép. A kamera átmeneti memóriájába ugyanis folyamatos felvétel módban maximálisan 60 kép rögzíthető, majd a kioldógomb megnyomásakor az utolsó 60 kép kerül mentésre. A legjobb kocka a felvett képek lassított lejátszásával található meg a lehető legegyszerűbben.

A gépről már korábban is érkeztek hírek, de a világújdonság Magyarországon eddig még tesztre sem volt elérhető. A januárban bemutatott gépre már most nagy a kereslet, az importőr a készüléket valamivel 200 ezer forint alatti áron kínálja.

A Casio jól döntött, hogy a konkurencia által hajszolt zoom- és felbontás-háború helyett merőben új, nem kevésbé fontos területen, a sebességben alkotott nagyot – mondta Pásztor András, az importőr Fast Hungary kft. vezetője. A felbontás és az értékelhető minőséget adó zoom ugyanis a hétköznapi használat határán van, a sebességen viszont épp ideje volt érdemben javítani, hogy a digitális technika ezen a területen is felvehesse a versenyt. Ezzel a cég egy új rész-szegmenst nyitott a piacon – fogalmazott a vezető -, aminek mindjárt az élére is állt.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom