Connect with us

technokrata

Vadonatúj 8 megapixeles mosolykészítő fényképezőgép

Smart home

Vadonatúj 8 megapixeles mosolykészítő fényképezőgép

Tökéletes kép – minden alkalommal.

A BenQ bejelentette a 8 megapixel felbontással, 2,7 hüvelyk átmérőjű kijelzővel, 3-szoros optikai zoom-mal és 1600-as ISO-érzékenységgel felszerelt legújabb digitális fényképezőgépét. Az intelligens funkciókat, például mosoly üzemmódot, automatikus arckövetési funkciót és 13 optimalizált beállítást tartalmazó csomag igazán különlegessé teszi ezt a mindennapos használatra tervezett fényképezőgépet, amellyel automatikusan élesebb, tisztább és fényesebb képeket lehet készíteni.

Az elérhető áron kínált, alapszintű fényképezőgépként bemutatott E800 típus várakozásokon felüli különféle kényelmi megoldásokat és teljesítménnyel kapcsolatos funkciókat biztosít. A találékonynak számító mosoly üzemmód lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az összes nehezen megörökíthető mosolyról különösebb erőfeszítés nélkül készítsenek felvételt.

Ennek megvalósítása érdekében a készülék automatikusan készít gyors egymásutániságban felvételeket, és csak akkor áll le, ha a felhasználó megnyomja a záridő gombot. Ez a funkció különösen akkor lehet hasznos, ha kisgyerekekről vagy spontán pillanatokról szeretne fényképeket készíteni. A rázkódásmentes üzemmód az elmosódottságtól mentes képek érdekében végez korrekciót. Az arcok az E800 típus automatikus arcfelismerési funkciójának köszönhetően folyamatosan élesek, megfelelően fókuszáltak és optimális szinűek lesznek, mivel ez a funkció egyetlen képkockán akár nyolc arcot is képes megfelelően korrigálni – vagyis tökéletes megoldás az olyan mozgáshelyzetekhez, ahol sok ember van jelen.

Professzionális hatású képeket még soha nem volt olyan könnyű készíteni, mint az E800 típus 13 beállításával, amelyek mindegyike különféle helyzetekhez lett egyéni módon kialakítva. A rendelkezésre álló üzemmódok a szabványos automatikus és videofelvételi üzemmódoktól a jóval pontosabb beállításokig (például múzeum, szórakozóhely, strand és tűzijáték) mindent felölelnek. Videofelvételek rögzítése közben a felhasználók ráirányíthatják a fókuszt a tárgyra, vagy a filmes üzemmódhoz kialakított optikai zoom funkcióval nagyobb teret örökíthetnek meg. Az éjszakai vagy gyengén megvilágított beállításoknál az E800 ugyanilyen bámulatos teljesítményt nyújt. Az 1600-as ISO-érzékenység segítségével a felhasználók gyenge megvilágítás mellett is készíthetnek fényképeket, és ehhez nem szükséges mesterséges vakut használniuk. Olyan természetes módon megvilágított, élénk képeket kaphat eredményül, amelyek páratlan tisztaságot és felbontást nyújtanak.

Az E800 típushoz kapcsolódó életöröm szellemisége olyan gondos részletekre is kiterjed, amelyek a fényképezőgépet egy elragadó mindennapos társsá teszik. A problémamentes újratöltési kialakításnak köszönhetően az E800 mindig készen áll a fényképezésre – soha nem kell kivennünk az akkumulátort a készülék újratöltése közben. Egyszerűen csak töltsük újra az E800 készüléket a tápkábelen keresztül, vagy közvetlenül a számítógéphez csatlakoztatva egy USB-kábel használatával. Ezenkívül a képek az E800 típus duális méretformátumainak köszönhetően könnyedén megjeleníthetők: a 3:2 arányú felbontás megszünteti a képek nyomtatás közben történő levágásának szükségességét, míg az 16:9 képarány tökéletes megoldás ahhoz, hogy a képeket napjaink népszerű, 16:9 képarányú széles képernyős TV készülékein megjelenítsük.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom