Connect with us

Hirdetés

technokrata

Két új, továbbfejlesztett díjnyertes fényképezőgép

Smart home

Két új, továbbfejlesztett díjnyertes fényképezőgép

Bőrmarkolatú készülékek Pentax lencsével.

A díjnyertes, 7 megapixel felbontású BenQ C750 és 8 megapixel felbontású BenQ C850 készülékek elindításával két továbbfejlesztett változatot mutat be a népszerű C-sorozat digitális fényképezőiből álló választéka új tagjaiként a BenQ.

Mindkét fényképezőgéphez egy elegáns, elölről hátrafelé tartó vonalvezetésű, bőrből készült markolat, egy Pentax márkájú lencse, 3-szoros optikai zoom, magas ISO-érzékenységgel kiegészített rázkódásmentes üzemmód, mosoly üzemmód és optikai zoom-mal ellátott videorögzítési funkció tartozik. A C750 típus az újító jellegű kialakításának, páratlan minőségének és fejlett funkcióinak köszönhetően nemrégiben elnyerte az Essen Design Zentrum Nordrhein Westfalen, vagyis a termékek, koncepciók és kommunikációs módok formatervezését szabályozó nemzetközi szervezet úgynevezett „red dot” tiszteletbeli díját.

A különféle textúrák, vonalak és anyagok használatával a BenQ C750 és C850 típus olyan érzelmekből és jellegzetes tulajdonságokból álló spektrumot közvetít a felhasználó felé, amely életre kelti a digitális fényképezőgépet. A markolat bőrből készült textúrája kényelmessé, biztonságossá teszi a készülék megtartását, és ezzel egyidejűleg tartós garanciát ígér. A fényképezőgép fémből készült vázát az érc erős, szilárd tulajdonságai ihlették, amely újabb bizonyítéka a C750 és C850 típusra jellemző kiváló minőségnek és megbízhatóságnak.

A C750 és a C850 típus egy 2,5, illetve egy 2,7 hüvelyk átmérőjű kijelzővel van felszerelve, ezenkívül az 1600-as ISO érzékenységgel kiegészített rázkódásmentes rendszert is tartalmazza, amely statikus és felvételi üzemmódban egyaránt használható, így biztosak lehetünk benne, hogy az értékes pillanatokat a sötét helyszíneken mesterséges vaku használata nélkül fényes és természetes formában örökíthetjük meg. A felvételi üzemmódban rendelkezésre álló 3-szoros optikai zoom lehetővé teszi, hogy az éles és tiszta eredmény érdekében a tárgyat a videofelvétel rögzítése közben kinagyítsuk és lekicsinyítsük, amelyhez MJPEG 4 formátumot, 640 X 480 és 720 x 400 képméretet, 30 kép/mp sebességet, illetve hagyományos és széles képernyős formátumot használhatunk.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés