Connect with us

technokrata

Európa legjobb belépő szintű D-SLR fényképezőgépe

Smart home

Európa legjobb belépő szintű D-SLR fényképezőgépe

Egyszerű használhatóság, könnyű hordozhatóság és vonzó ár.

Az idei TIPA-díjon (Technical Image Press Association) az a200-at választották „Európa legjobb belépő szintű D-SLR fényképezőgépe” kategória győztesének. “Egyszerű használatának, könnyű hordozhatóságának és rendkívül vonzó árának köszönhetően a 18-70 mm-es zoomobjektívvel ellátott Sony a200 igazi álomgép olyan kezdők számára, akik kezdettől élvezni szeretnék a digitális tükörreflexes fotózás előnyeit. 10,2 megapixeles érzékelője akár ISO 400-as vagy ennél nagyobb érzékenységgel készített, csúcsminőségű képeket kínál, autofókusz-rendszere gyors és pontos. A nagyméretű LCD-képernyő tiszta és fényes képet jelenít meg, és mind a készüléken belüli képstabilizáló, mind a pormentesítő rendszer nagyon hatékony a használat során. Kiváló, kedvező árú és egyszerűen használható fényképezőgép, amely méltán nyeri el a kategória díját.”

Ezzel párhuzamosan a szép formatervezésű DPF-V900 és V700 a „Legjobb európai fotókeret” díját nyerte el erre az évre. „A Sony 9”-os, illetve 7”-os kijelzővel rendelkező DPF-V900-as és DPF-V700-as digitális fotókeretei a WVGA-felbontás (800 x 480 pixel) és a 15:9 arányú képmegjelenítés mellett a Sony BIONZ processzora által nyújtott arcfelismerést, nagyméretű fájlok esetén is gyors megjelenítést, valamint olyan képkorrekciós eljárásokat kínálnak, mint például a pontos fókuszbeállítás, a vörösszem-csökkentés és az expozíciószabályzás. A digitális felvételek többféle memóriakártyáról, illetve – USB-kábel segítségével – számítógépről vagy fényképezőgépről is áttölthetők a képkeret belső memóriájába. A támogatott képformátumok közé tartoznak a JPEG, TIFF, BMP és a Sony RAW fájlok. A keretek funkciói a tartozék távvezérlő segítségével is működtethetők.”

Ebben az évben a Sony egy harmadik TIPA-díjat is nyert: a Sony Compact Picture Station lett „Európa legjobb fotókidolgozója”.

Az a200 digitális SLR-fényképezőgép
Az a200-as készülék kompakt méretével és egyszerű használhatóságával kínál ideális egyensúlyt a kezdő DSLR-felhasználók számára a képminőség és a komoly kreatív jellemzők között. 10,2 valós megapixeles CCD-érzékelője, valamint a Sony erőteljes BIONZ processzora gondoskodik a nagy részletességű és akár ISO 3200-as nagy érzékenységű beállítás mellett is alacsony zajtartalmú képekről. További fő jellemzői közé tartozik a gyors és pontos autofókusz, illetve a bármely a objektív használata esetén akár 3,5-es rázkódásmentesítő teljesítményt kínáló Super SteadyShot képstabilizátor.

DPF-V900
DPF-V900/V700 digitális fotókeretA 9”-os és 7”-os méretben kapható DPF-V sorozatú digitális Sony fotókeretekben egyesül a megjelenés különlegessége, a kiváló HD-képminőség, valamint a szórakoztató és kényelmes képnézegetés lehetősége. Divatos formatervezésüket olyan fejlett jellemzők egészítik ki, mint például a tájolásérzékelő, amely automatikusan a keret elhelyezésének megfelelően jeleníti meg a felvételeket.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle