Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egyedülálló képminőség!

Smart home

Egyedülálló képminőség!

Inorganikus LCD-paneltechnológia belépő szintű projektorokban.

Új, többcélú felhasználásra szánt E-sorozatú projektoraival a Sony elsőként vezeti be a korszerű BrightEra 3-LCD technológiát a kedvezőbb árú, belépő szintű modellekbe. Az új sorozat tagjai közé tartozik a Sony első nagy fényerejű, 2500 ANSI lumenes modellje a 3 kg alatti kategóriában (VPL-EX50), valamint a Sony szintén első valódi 1280 x 800-as felbontású, belépő szintű WXGA-projektora (VPL-EW5), amely a széles képernyős laptopok és a 16:9 arányú videoforrások trendjét követi.

A BrightEra 3-LCD technológia, amely radikálisan átalakította a Sony installációs projektorainak kapacitását, mostantól három új E-sorozatú készülékben is megtalálható. Ez az innovatív kivetítő rendszer páratlan képminőséget és nagy fényerőt kínál, míg az inorganikus LCD-rendezőréteg jóval hosszabb panelélettartamot biztosít, és stabilizálja a színeket azáltal, hogy az UV-sugarakat szabadon átengedi a paneleken.

Formatervezésüknek köszönhetően az új E-sorozatú projektorok üzembe helyezése gyorsan és könnyen elvégezhető. 8 fokos dönthetőségük optikai pozíciómódosítást tesz lehetővé, így a projektor magasságát nem feltétlenül szükséges megváltoztatni a beállításhoz, a rövid kivetítési távolság pedig megoldja a tantermekre vagy kisméretű tárgyalóhelyiségekre jellemző helyproblémákat. Az automatikus függőleges trapézkorrekció, valamint a “Quick Start” gyorsindítási és az „Off&Go” azonnali szállítást biztosító technológia segítségével sok értékes idő takarítható meg.

A BrightEra 3-LCD technológia a VPL-EW5/EX50/EX5 modellek jellemzője, amely rendkívüli, 2500, illetve 2000 lumenes fényerőt (EX50, illetve EW5/EX5) és 900:1 (EX50/EX5), illetve 700:1 (EW5) kontrasztarányt valósít meg. Ezenkívül a zászlóshajó VPL-EW5 HDMI-bemenettel is rendelkezik, tehát HD-képes, és készenléti üzemmódban energiafogyasztása a legalacsonyabb a kategóriában: kevesebb mint 3 W. Az E-sorozat csatlakoztatási lehetőségei közé tartozik a több számítógép bekötésére alkalmas második RGB-bemenet (VPL-EX50), valamint a külső eszközök vezérlését biztosító RS232C (VPL-EX5/EX50/EW5).



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés