Connect with us

technokrata

Egyedülálló képminőség!

Smart home

Egyedülálló képminőség!

Inorganikus LCD-paneltechnológia belépő szintű projektorokban.

Új, többcélú felhasználásra szánt E-sorozatú projektoraival a Sony elsőként vezeti be a korszerű BrightEra 3-LCD technológiát a kedvezőbb árú, belépő szintű modellekbe. Az új sorozat tagjai közé tartozik a Sony első nagy fényerejű, 2500 ANSI lumenes modellje a 3 kg alatti kategóriában (VPL-EX50), valamint a Sony szintén első valódi 1280 x 800-as felbontású, belépő szintű WXGA-projektora (VPL-EW5), amely a széles képernyős laptopok és a 16:9 arányú videoforrások trendjét követi.

A BrightEra 3-LCD technológia, amely radikálisan átalakította a Sony installációs projektorainak kapacitását, mostantól három új E-sorozatú készülékben is megtalálható. Ez az innovatív kivetítő rendszer páratlan képminőséget és nagy fényerőt kínál, míg az inorganikus LCD-rendezőréteg jóval hosszabb panelélettartamot biztosít, és stabilizálja a színeket azáltal, hogy az UV-sugarakat szabadon átengedi a paneleken.

Formatervezésüknek köszönhetően az új E-sorozatú projektorok üzembe helyezése gyorsan és könnyen elvégezhető. 8 fokos dönthetőségük optikai pozíciómódosítást tesz lehetővé, így a projektor magasságát nem feltétlenül szükséges megváltoztatni a beállításhoz, a rövid kivetítési távolság pedig megoldja a tantermekre vagy kisméretű tárgyalóhelyiségekre jellemző helyproblémákat. Az automatikus függőleges trapézkorrekció, valamint a “Quick Start” gyorsindítási és az „Off&Go” azonnali szállítást biztosító technológia segítségével sok értékes idő takarítható meg.

A BrightEra 3-LCD technológia a VPL-EW5/EX50/EX5 modellek jellemzője, amely rendkívüli, 2500, illetve 2000 lumenes fényerőt (EX50, illetve EW5/EX5) és 900:1 (EX50/EX5), illetve 700:1 (EW5) kontrasztarányt valósít meg. Ezenkívül a zászlóshajó VPL-EW5 HDMI-bemenettel is rendelkezik, tehát HD-képes, és készenléti üzemmódban energiafogyasztása a legalacsonyabb a kategóriában: kevesebb mint 3 W. Az E-sorozat csatlakoztatási lehetőségei közé tartozik a több számítógép bekötésére alkalmas második RGB-bemenet (VPL-EX50), valamint a külső eszközök vezérlését biztosító RS232C (VPL-EX5/EX50/EW5).Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek