Connect with us

Hirdetés

technokrata

Buzz Lightyear – igény szerint

Smart home

Buzz Lightyear – igény szerint

Néhány gombnyomással mesedélutánt tarthatunk.

A Walt Disney Company tartalmainak minél szélesebb körben való terjesztésére törekszik, kihasználva az új média platformok adta lehetőségeket – ezzel összhangban a Disney-ABC International Television megkötötte eddigi első magyarországi megállapodását az új technológiákra vonatkozóan, engedélyezve a legújabb és régebbi mozifilmek on-demand alapú kölcsönzését a T-Online T-Home TV, és az [origo] saját PC-s szolgáltatásán, a Tékán keresztül.

A megállapodás eredményeként a T-Home TV Videotéka és az [origo] Téka előfizetői a Walt Disney Pictures, a Disney/Pixar, a Touchstone Pictures és a Miramax filmjeit is megnézhetik otthonukban. Elérhetőek lesznek például az Oscar-díjas „Vérző olaj” és a „L´ecsó”, valamint az Oscar-díjra jelölt „Bűbáj”, a Disney vidám, eredeti komédiája, mely a klasszikus Disney-mese modern változata.

„Bízunk benne, hogy a Disney izgalmas új mozifilmjei és erős katalógus kínálata nagyban hozzájárulnak a Video-on-Demand szolgáltatásunk további fejlődéséhez. Mindkét szolgáltatás előfizetői élvezhetik azt az egyedülálló lehetőséget, hogy mindössze néhány gombnyomással, bármikor megnézzék a legújabb filmeket.”



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés