Connect with us

technokrata

Vibráló hangeffektek a fülben

Smart home

Vibráló hangeffektek a fülben

Speciális funkció, amely életre kelti a villámlást.

A fiatalos vonalat képviselő Sweex újabb lendületes és modern termékeket mutatott be a piacon. A gyártó olyan modern kiegészítőkkel látja el az újdonságot kereső fogyasztókat, mint a digitális képeket tároló és kijelző kulcstartó, a még élethűbb hatást keltő vibráló fülhallgató, és a mozgáskövető webkamera. A termékek már hazánkban is megvásárolhatók.

A Sweex vibráló fejhallgatója azon felhasználók számára készült, akiknek fontos az élethű hangzás és élmény. A fejhallgató speciális vibráló funkciójával a különleges hangeffektek is tökéletesen élvezhetők, legyen szó zenéről, filmről vagy játékról. A villámlás, emberi vagy állati hangok, játékok hanghatásai pontosan olyan minőségben élvezhetők, mint egy stúdióban.

A fejhallgató két méter hosszú USB kábellel csatlakozik a számítógéphez vagy más eszközhöz, melyen kezelőegységet találunk. Ennek segítségével állíthatjuk például a hangerőt, vagy kapcsolhatjuk ki-, be a vibráló funkciót is.

A Sweex Nyugat-Európában mindig megújuló és különleges igényt kielégítő termékeiről ismert, melyet a gyártó elsősorban a fiatalabb felhasználóknak szán, de nagy népszerűségnek örvend a mobil megoldásokat, játékot és számítástechnikát kedvelő más korosztályok körében is.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle