Connect with us

technokrata

A papírkor ideje lejárt

Smart home

A papírkor ideje lejárt

Digitális képet kapnak a kulcstartók.

A fiatalos vonalat képviselő Sweex újabb lendületes és modern termékeket mutatott be a piacon. A gyártó olyan modern kiegészítőkkel látja el az újdonságot kereső fogyasztókat, mint a digitális képeket tároló és kijelző kulcstartó.

A hagyományos papír alapú kulcstartók ideje úgy tűnik lejárt, a Sweex kulcstartóján ugyanis 1GB méretű, akár 69 képet tárolhatunk, melyet az 1,5” színes kijelzőn láthatunk. A családi, baráti fotók, nyaralások, összejövetelek képeit 128×128 pixel felbontásban nézhetjük meg a kijelzőn.

A kulcstartó képnézegető funkciója segítségével az eszközön tárolt fotókat különböző időzítésű diavetítéssel nézhetjük végig. A kulcstartó a hátulján található gombok segítségével könnyedén kezelhető, a mellékelt USB kábelen keresztül pedig folyton cserélhetjük az eszközön tárolt képeket, újratölthetjük az akkumulátort. A kulcstartó Windows XP és Vista támogatással kapható.

A Sweex Nyugat-Európában mindig megújuló és különleges igényt kielégítő termékeiről ismert, melyet a gyártó elsősorban a fiatalabb felhasználóknak szán, de nagy népszerűségnek örvend a mobil megoldásokat, játékot és számítástechnikát kedvelő más korosztályok körében is.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek