Connect with us

technokrata

Koktél és tét – nem kell más az érintésvezérelt rulettasztalnál

Smart home

Koktél és tét – nem kell más az érintésvezérelt rulettasztalnál

Új trend a szerencsejátékban.

Ha minden igaz, emlékszünk még a hagyományos egér és billentyűzet nélkül működő érintésvezérelt interfészekre, mint amilyen a Microsoft Surface, ami az Apple iPhone-jából is ismert Multi-Touch kijelzőre épül, valamint a nagyon hasonló linuxos Multi-Pointer X Server (MPX) megoldásra, ami szintén lehetővé teszi az egyes elemek többszörös pointerekkel történő, érintőképernyőn keresztüli használatát.

Kevesen hittek abban, hogy a technológiát még azelőtt adaptálják a kaszinók, hogy az a múzeumba kerülne. A TouchTable Roulette így rendelkezik az interaktív technológia minden csínjával, teljesen új élményeket okozva ezzel a kaszinók világában. Az asztalszerű formában elhelyezett kijelzőt kisebb csoportok egyidejűleg használhatják, így nem csak rulettezésre alkalmas, hanem bárokban és várótermekben is használható különböző feladatokra. Lényege, hogy átülteti a természetes interakciót egy digitális világba, méghozzá új és izgalmas módon, a digitális ujjfestéstől a virtuális szállodai kalauzig, számos formában.

A szóban forgó rulettasztalban egy 42 hüvelykes plazma érintő képernyő kapott helyet, amely vízszintesen fekszik az asztalban, grafikus felhasználói felületet biztosítva – akár egy ruletttábla, jól elkülönített beosztásokkal, különálló fogadó területekkel, az egyéni játékpozícióknak megfelelően.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek