Connect with us

technokrata

Begyűjtik a saját készítésű art break-eket

Smart home

Begyűjtik a saját készítésű art break-eket

A vizuális kultúra korában.

Az MTV Networks egyedülálló, nemzetközi szintű tehetségkutató projektet indított el Break MTV néven. 19 országból várják a pályaműveket még tanuló vagy pályájuk elején lévő videóművészektől, animátoroktól és filmesektől. Természetesen a magyar MTV is részt vesz a pályázat meghirdetésében. Április elsejétől képernyőn buzdítja a kibontakozni vágyó hazai fiatalokat, hogy küldjék be saját készítésű art break-jüket. A Break MTV-nek magyar győztese is lesz; a legjobbnak járó díj nemzetközi karrier kezdete lehet…

A nemzetközi zenecsatorna nagy hangsúlyt fektet a művészetekre, a vizuális kultúrára és a feltörekvő, kreatív fiatalok támogatására. Jelenlegi pályázatának célja, hogy begyűjtse a legfrissebb és legkreatívabb ötleteket a különböző kultúrájú és identitású területek fiataljaitól. A videókat Közép-Kelet Európa és a Közel-Kelet 19 országból várják. A Break MTV így felfedi a kulturális és szociális különbözőségből adódó értékeket, lehetőséget és fórumot teremt tehetséges embereknek önmaguk megmutatására.

Az ifjú művészeknek most lehetőségük nyílik arra, hogy nemzetközi elismerésben részesüljenek, hiszen a világ összes MTV-jén megjelenhet alkotásuk. Rövid, 30 másodperces spotokat kell beküldeniük. Témamegkötés nincs, és bármilyen technikát alkalmazhatnak a művészek (animáció, grafika, 3D, fotó, film vagy videó…). Az alkotásokkal április 1-től lehet jelentkezni egészen július elsejéig a www.breakmtv.com honlapon.

A beérkező anyagok sorsáról az MTV nemzetközi kreatív csapata dönt idén ősszel.

Minden országból egy nyertest választanak ki, akinek nyereménye gyakornoki munka az MTV Networks Magyarországnál, amelynek keretében egy nemzetközi projektben vehet majd részt más országok győzteseivel együttműködve. Ezen felül a legjobb alkotásokat bemutatják a világ összes MTV-jében (beleértve a tévé, mobil, broadband), illetve a www.breakmtv.com honlapon.

A részvevő 19 ország: Magyarország, Lengyelország, Románia, Lettország, Litvánia, Észtország, Izrael, Törökország, Ukrajna, Egyiptom, Libanon, Szaúd-Arábia, Egyesült Arab Emírségek, Szlovénia, Macedónia, Horvátország, Bosznia, Szerbia, MontenegróSzólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek