Connect with us

technokrata

Gamer-vitamin a halálba játszás ellen

Smart home

Gamer-vitamin a halálba játszás ellen

Speciális táplálék kiegészítő joystick-függőknek.

Egyre több olyan tragédiáról számolnak be az újságok, amelyben játékosok rútul haltak bele extrém életvitelükbe függoségüknek köszönhetoen. Ezért sem meglepo, hogy a legújabb japán találmány nem más, mint az elvetemült gamerek számára speciálisan testre szabott szupplementáció. Az úgynevezett Game Suppli olyan összetevoket tartalmaz, amelyek javítják a koncentrációt és az ellenálló képességet, attól függoen, hogy melyik típusú készítményt választjuk: a feketeáfonyást vagy a DHA-t tartalmazó kiegészítot. Minden csomag 30 darab kapszulát tartalmaz, ajánlott adagja napi kétszer egy szem.

Köztudott, hogy a feketeáfonya gazdag antioxidánsokban és a flavonoidokban, melyek védik és gyógyítják az idegeket. Ám az alfa-liponsav (ALA), acetyl L-karnitin, koenzim-Q10, NAC (N-Acetil-Cisztein, acetylcysteine), és E-vitamin tartalmú gyógyhatású készítményekkel szintén jó hatást érhetünk el ezen a téren.

Noha a DHA (omega-3 zsírsav, dokozahexaénsav) szintén fontos a szervezetünk számára, mivel csökkenti az agy gyulladását, visszafogja a túlzott immuntevékenységet, a gyulladást, és a migrénes rohamokat, lehetoség szerint ne zselatin kapszulás formában juttassuk a szervezetünkbe. Válasszunk folyékony, nagy finomságú halolajat, ez ugyanis molekuláris szintu lepárlásának köszönhetoen mentes a mérgezo higanytól, a poliklórozott bifenilektol (PCB) és dioxinoktól. Naponta 1.000 milligramm DHA ajánlott.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek