Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gamer-vitamin a halálba játszás ellen

Smart home

Gamer-vitamin a halálba játszás ellen

Speciális táplálék kiegészítő joystick-függőknek.

Egyre több olyan tragédiáról számolnak be az újságok, amelyben játékosok rútul haltak bele extrém életvitelükbe függoségüknek köszönhetoen. Ezért sem meglepo, hogy a legújabb japán találmány nem más, mint az elvetemült gamerek számára speciálisan testre szabott szupplementáció. Az úgynevezett Game Suppli olyan összetevoket tartalmaz, amelyek javítják a koncentrációt és az ellenálló képességet, attól függoen, hogy melyik típusú készítményt választjuk: a feketeáfonyást vagy a DHA-t tartalmazó kiegészítot. Minden csomag 30 darab kapszulát tartalmaz, ajánlott adagja napi kétszer egy szem.

Köztudott, hogy a feketeáfonya gazdag antioxidánsokban és a flavonoidokban, melyek védik és gyógyítják az idegeket. Ám az alfa-liponsav (ALA), acetyl L-karnitin, koenzim-Q10, NAC (N-Acetil-Cisztein, acetylcysteine), és E-vitamin tartalmú gyógyhatású készítményekkel szintén jó hatást érhetünk el ezen a téren.

Noha a DHA (omega-3 zsírsav, dokozahexaénsav) szintén fontos a szervezetünk számára, mivel csökkenti az agy gyulladását, visszafogja a túlzott immuntevékenységet, a gyulladást, és a migrénes rohamokat, lehetoség szerint ne zselatin kapszulás formában juttassuk a szervezetünkbe. Válasszunk folyékony, nagy finomságú halolajat, ez ugyanis molekuláris szintu lepárlásának köszönhetoen mentes a mérgezo higanytól, a poliklórozott bifenilektol (PCB) és dioxinoktól. Naponta 1.000 milligramm DHA ajánlott.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés