Connect with us

technokrata

Online házkonfigurátor

Smart home

Online házkonfigurátor

Lépésről lépésre…

Az Axis Communications bemutatta az Axis házkonfigurátort, amely nem más, mint egy online szolgáltatás rendszerintegrátorok, tanácsadók, tervezők és végfelhasználók számára. A program lépésről lépésre segíti a felhasználót a megfelelő házak, tartókonzolok és kiegészítők kiválasztásában. A konfigurátor olyan, az iparágban egyedülálló szolgáltatás, amellyel lényeges idő és költség takarítható meg, mind a termék kiválasztása, mind az üzembe helyezés folyamata során.

Amikor a rendszerintegrátorok, tanácsadók és tervezők megfelelő házat keresnek az Axis hálózati kamerákhoz, bizonyos alapadatokat kell megadniuk – először meg kell jelölniük Magyarországot, mint a telepítés helyét. Ez igen fontos információ, amely nagymértékben befolyásolja a folyamatot, hiszen többszáz változót kell figyelembe venni (például az időjárást és a törvényi előírásokat). Ennek, valamint számos egyéb adatnak birtokában (pl.: a tervezett helyszín, alkalmazás és elhelyezés) a rendszer megadja a szóba jöhető házak és kiegészítők listáját a felhasználóknak. A legutolsó lépésben a konfigurációhoz ajánlott konzolokat kell kiválasztani; ezután listázza ki a program a felszereléshez szükséges összes alkatrészt, beleértve a kábeleket és a tápellátást is. A felhasználó maximális kényelme érdekében az alkatrészek teljes listája a különböző extrákkal, terméknevekkel és számokkal PDF-fájlként le is tölthető, így könnyen mellékelhető például egy tenderhez vagy egy specifikációs dokumentációhoz.

Andres Vigren, az Axis Communications termékmenedzsere így nyilatkozott: „Az Axishoz az egész világról érkeztek ezzel kapcsolatos kérések, így nagy örömünkre szolgál, hogy ezt az új szolgáltatást bemutathatjuk partnereinknek és vásárlóinknak. Használatával lényeges időt lehet megtakarítani; és különösen partnereink számára lesz megnyugtató, hogy a telepítéshez szükséges összes alkatrész biztosan a rendelkezésükre áll.”

„A megfelelő házak és konzolok kiválasztása a különféle kamerákhoz az eltérő alkalmazások esetében hosszadalmas és bonyolult eljárás lehet” – mondta Bata Miklós, az Aspectis ügyvezető igazgatója, az Axis termékek egyik disztribútora. „A konfigurátor ideális megoldás, amely nagyban segít bennünket ebben a folyamatban.”

Ha a felhasználónak bármilyen kérdése van a kiválasztási folyamat közben, közvetlen kapcsolatba léphet az Axis-szal: kérése azonnal eljut az Axis CRM-rendszerébe.

Az egyszerűen használható, intuitív felületű, ingyenesen használható online konfigurátor már elérhető az Axis webhelyén.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák