Connect with us

technokrata

Kit in Box: távol tart a klaviatúrától

Smart home

Kit in Box: távol tart a klaviatúrától

Nincs több nyújtózás a billentyűzetünkön…

A macskatulajdonosok tisztában vannak azzal, hogy cicáik nem sorolják saját magukat az állatok közé, mindennek tetejében királyi bánásmódot követelnek – amit általában meg is kapnak. Ha pedig igyekszünk a munkánkra összpontosítani, képesek a billentyűzetünkre feküdni, hogy felhívják magukra figyelmet – vagy éppen előszeretettel néznek minket nagy erőfeszítéseink közepette extrém mászókának. Bármi legyen is kedvenc kakasülője, a legtöbb állattartó azt szeretné, ha a cica nem ugrálna, vagy nyújtózna a klaviatúrán „aksdj;akeauo” üzeneteket küldözgetve az ügyfeleknek és a főnököknek „Tisztelt Uram” helyett.

A The Refined Feline egyszerű megoldással állt elő, amely a Kit in Bokx nevet kapta. Ez nem más, mint egy kényelmes trónszék őfelsége számára, amit könnyedén az íróasztalunkhoz csatlakoztathatunk, lehetőséget biztosítva, hogy figyelmünket igény szerint neki szenteljük. Aprótermetű kutyusoknak, és egyéb háziállatoknak is kiváló.

Mindez jó ötletnek tűnik, de félő, hogy a laptop így is vonzóbb lesz a macskaféléknek, mivel az meleg és valamilyen szinten vibrál. Ha a cica mégis a billentyűzetet választja, használhatjuk az ötvendolláros megüresedett trónust újság- vagy nyomtatótartóként is.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek