Connect with us

technokrata

Photoshop tizedáron

Smart home

Photoshop tizedáron

Magyar nyelvű Adobe szoftverek a diákoknak.

Az Adobe speciális, kizárólag diákoknak szóló konstrukciója a hazai disztribútor Trans-Europe jóvoltából már Magyarországon is elérhető. A szoftvercég a Student Shrinkwrap program keretében kedvező áron, az üzleti változatokhoz képest most mintegy 70-90% kedvezménnyel kínálja legnépszerűbb magyar nyelvű szoftvereit a diákoknak.

A fotózást és a digitális képalkotást kedvelő diákok most könnyen hozzájuthatnak a világ legnépszerűbb képszerkesztő szoftveréhez, az Adobe Photoshop CS3 Extended alkalmazáshoz, amely 3D animációs és videós funkciókat is tartalmaz. Az Adobe Acrobat 8 Professional programmal a tanulók archiválhatják, kereshetővé tehetik jegyzeteiket, házi dolgozataikat pedig a széles körben elterjedt PDF formátumban is beadhatják. Az Adobe azokra is gondolt, akik komolyabb szinten foglalkoznak a webfejlesztéssel és a designnal; nekik az Adobe CS3 Web Premium és az Adobe CS3 Design Premium csomagokat ajánljuk.

Az iskolapadtól a munkahelyig
A diákkedvezményt általános- és középiskolások, illetve nappali vagy esti tagozaton tanuló főiskolás és egyetemista diákok vehetik igénybe. A Student Shrinkwrap program kifejezetten a diákoknak szól. A tanárok és az oktatási intézmények számára továbbra is elérhetők a kedvezményes Adobe oktatási licencek.

A diákverziók funkcionalitásukban nem korlátozottak, jövedelemszerzés céljából ugyanakkor természetesen nem használhatók, és használati joguk sem ruházható át senkire. A szoftverek egy évet követően kedvezményes áron üzleti licenc verzióra frissíthetők, amelynek következtében minden használatbeli korlát megszűnik. A diákoknak így a későbbiekben sem kell megvásárolniuk a drágább, teljes verziós üzleti terméket, elég, ha a frissítést választják.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák