Connect with us

technokrata

Frei, Hobo és Rófusz – extra menüben

Smart home

Frei, Hobo és Rófusz – extra menüben

Licit speciális titán ötvözetekért.

A United Way Magyarország 2008-ban immár negyedik alkalommal rendezi meg Társadalmi Felelősségvállalás Díszvacsoráját. A Díszvacsorán indul útjára az alapítvány által meghirdetett Év ügye program. Az éves program célja a baleseti sérült gyermekek életminőségének javítása és olyan programok támogatása, mely a gyógyulásukat és gyógyításukat teszi lehetővé. A United Way és Vatera.hu Kft. közreműködésének köszönhetően most 3 szerencsés licitáló egy rendkívüli élménnyel vagy különlegességgel gazdagodhat.

Az a licitáló ugyanis, aki szívesen kávézna Frei Tamással valamelyik kávézójában, vagy akár VIP vendégként részt venne a Hobo Blues Band 30. jubileumi koncertjén, netán az Oscar-díjas Rófusz Ferenc „A Légy” című filmjéből vinne haza egy dedikált film kockát, az április 8-áig licitálhat a www.vatera.hu/unitedway linken keresztül.

A Díszvacsora illetve az árverés bevételéből elsősorban speciális titán ötvözet implantátumokat illetve egyéb orvosi eszközöket fog beszerezni az alapítvány, melyek a Péterfy Sándor Utcai Kórház, Rendelőintézet és Baleseti Központban működő gyermek-traumatológiai osztályon évente kezelt 700 gyermek gyógyulását segíti.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle