Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatta első digitális fotókeretét a Toshiba

Smart home

Bemutatta első digitális fotókeretét a Toshiba

Vajon mivel lépett versenybe a gyártó?

A Toshiba bemutatta első digitális fotókeretét, amely egyszerű és stílusos lehetőséget kínál kedvenc képeink megjelenítésére. A 7 hüvelykes Toshiba Tekbright fotókeret kiemelkedő minőségű LCD-panellel és ledes háttérvilágítással biztosítja a színek éles és élénk, kontrasztos megjelenítését.

A Toshiba Tekbright fotókeret digitális állóképek megjelenítésére szolgál, képernyője különösen nagy, 720×480 képpont – egy átlagos digitális képkeretnél lényegesen nagyobb – felbontású, és a széles képernyős (16:9 képarányú) megjelenítést is támogatja. A képek megjelenítéséhez a felhasználók a keret belső, 64 MB méretű memóriájában tárolhatják képeiket, illetve feltölthetik egy pendrive segítségével vagy a fényképezőgép memóriakártyájáról. Ha pedig több helyre van szükségük, a képgyűjteményeket különböző memóriakártyákról (Compact Flash, SD, MMC, Memory Stick vagy XD) is betölthetik.

A keret többféleképpen is használható, beállítástól függően. A legegyszerűbb beállítást választva folyamatosan ugyanazt a képet jeleníti meg. Emellett többfunkciós, áttűnési effektusokkal kiegészített diavetítésként is képes a fotók folyamatos, váltogatott megjelenítésére, illetve beállítható úgy is, hogy egyszerre több, akár nyolc kisméretű kép legyen egyszerre látható a kijelzőn. A képek kiválasztását a képböngésző funkció teszi a lehető legegyszerűbbé. A Toshiba Tekbright fotókeret beállítható úgy is, hogy digitális óraként vagy naptárként funkcionáljon.

A képkeret zene lejátszására is alkalmas, a felhasználó a képek mellé hangulatban hozzájuk illő zenét mp3 tölthet fel. A Toshiba Tekbright fotókerethez a megszokott nyelvek (angol, orosz, lengyel, török, cseh) mellett magyar nyelvű menü is beállítható. A képkeret memóriakártyával bővíthető, ára: 35.900 Ft.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés