Connect with us

technokrata

Képnézés és -konvertálás ingyen: Xnview 1.93

Smart home

Képnézés és -konvertálás ingyen: Xnview 1.93

Megjelent a közkedvelt képnéző program legújabb változata.

A grafikai állományok közvetlen megjelenítésére két szoftver terjedt el igazán: az egyik az Irfanview, a másik a most ismertetésre kerülő Xnview (letöltés itt). Ez utóbbi több mint 400 grafikus file-formátumot ismer, képes megjeleníteni, és ezek közül körülbelül 50-be menteni is tud. Kezeli a többoldalas TIFF-eket, az animált GIF és ICO formátumokat. Támogatja az IPTC és EXIF metaadatokat, az előbbit szerkeszteni is tudja. Képes átméretezésre, forgatásra – ezeket veszteségmentesen is el tudja végezni JPEG képeknél. Használatával szabályozható a képek fényereje, kontrasztja, akár automatikusan is.

Természetesen ellátták számos szűrővel (blur, emboss stb.), illetve képes effektek alkalmazására is. Tud bemutatót (slideshow) tartani gyűjteményünkből, képes kötegelt (batch) konvertálásra, file-átnevezésre. Támogatja a weblapok létrehozását, használható képlopóként (screenshot), de megfelelő hardvereszköz esetén szkennelni és nyomtatni is képes. Alkalmazásával képeket hasonlíthatunk össze, kiszűrve ezzel a duplikátumokat a kollekciónkból. Windows alatt támogatja a drag&drop technikát, és több mint 44 nyelven tud kommunikálni a felhasználóval.

Az adware és spyware mentes alkalmazás otthoni és oktatási célokra teljesen ingyen használható. Legújabb, 1.93 Beta 1-es változata letölthető gyors Download szerverünkről.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

fibaro

Smart home

Élet egy okos házban – Fibaro beszámoló

2019. december 14. szombat
iPhone 11

Kütyük

Az iPhone 11 kasszasiker

2019. december 14. szombat
Mido

SmartWatch

75 éves kollekció előtt tiszteleg a Mido

2019. december 14. szombat
Huawei nova 5T
Xiaomi Redmi

Kütyük

Xiaomi Redmi és Redmi Note: megfizethető és kiváló

2019. december 11. szerda

Dotkom