Connect with us

technokrata

Óraművesből intim játéktárgy-tervező

Smart home

Óraművesből intim játéktárgy-tervező

A tökéletes tervezés és a csúcstechnológia változatlan.

A tervezőisten, Michael Young újra alkotott, ám ez alkalommal korántsem egy újabb elegáns és komoly high-tech időmérő születését ünnepelhetjük. Egy olyan eszköz látott ugyanis napvilágot, amihez a szebbik nem titkait kellett górcső alá vennie. Az érdekes portfolióváltás természetesen csak átmeneti, mindenesetre jó tudni, hogy az órák és az intim játéktárgyak nem is állnak olyan távol egymástól – legalább is Michael Young tervezőasztalán.

Az úgynevezett Sabar egy olyan szerkezet, amely – maradjunk a kronométereknél – kellemes perceket, vagy akár órákat is okozhat tulajdonosának. Termékleírása alapján egy személyi masszőrről van szó, amely könnyen kezelhető hiperérzékeny vezérlőegységének köszönhetően. Elég éppen csak megérinteni a + vagy a – gombokat az alján, és teljesítménye azonnal megváltozik.

Mindez nem lenne Michael Young, ha nem találnánk benne csúcstechnológiai remeket. Különleges kialakításának köszönhetően állítólag maximális vibrációt eredményez, amire eddig még egyetlen hasonló készülék – leszámítva az ipari nagyteljesítményű szerkezeteket – sem volt képes. Mindez 115 dollárért a miénk lehet.Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

fitnesz-kiegeszitők

Kütyük

Fitnesz-kiegészítők és az edzésmonitorozás

2019. november 19. kedd
ThinQ
MIO

Kütyük

Brutális Black Friday akciók a MIO-tól

2019. november 15. péntek
montblanc

Kütyük

Mindössze 16 darab készült ebből a zsebórából

2019. november 15. péntek
ETERNUS

Kütyük

Megjelent a új generációs ETERNUS tároló család

2019. november 13. szerda

Dotkom