Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elképesztő: egy eszköz, ami prezentál helyettünk

Smart home

Elképesztő: egy eszköz, ami prezentál helyettünk

Nyugodtan dőljünk hátra, az előadás lemegy nélkülünk!

A Sharper Image úgynevezett One-Click Recorder nevű szerkentyűje tanárok és főnökök ideális kelléke, amely lehetővé teszi, hogy tulajdonosuk csendesen szunyókálhasson az előadások alatt. A One-Click ugyanis nem más, mint egy apró, diszkrét és nagy hatótávolságú mikrofon, amit egyszerűen csak be kell helyezni a laptop megfelelő bemenetébe, ezáltal alkalmas lesz arra, hogy a vizuális elemekkel teljesen összhangban rögzítse a hangot is. Ezentúl professzionális prezentációkat készíthetünk, a képanyag mellett a megfelelő magyarázószöveggel felvértezve.

Nem kell mást tennünk, mint telepíteni a szoftvert, elindítani az alkalmazást, és hátradőlni a relaxáláshoz. Sőt, aki annyira naplopó, hogy még ehhez is lusta, az egyszerűen e-mailen küldje át a kész, szinkronizált előadásanyagot.

A hatvandolláros eszköz számos innovatív funkcióval rendelkezik, így alkalmas arra, hogy minőségi prezentációt hozzunk létre – mind képpel, mind hanggal. Az izgalmas vizuális elemek ugyanis narrációval fűszerezve optimális kommunikációs hatékonysággal bírnak.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés