Connect with us

Hirdetés

technokrata

A nagyobb mindig jobb – és most itt a legek lege

Smart home

A nagyobb mindig jobb – és most itt a legek lege

Legyen bármilyen nedves is a környezet.

Egy modern luxusfürdőszoba nem nélkülözheti a vízálló LCD TV-t! Erre a felkiáltásra először az Aquavision neve jut eszünkbe, amely oly híres a fürdőkbe, zuhanyzókba, konyhákba, és más, nedves környezetbe szánt készülékeiről. Ám azt sem szabad szem elől tévesztetünk, hogy a nagyobb mindig jobb – legalább is a televíziók esetében, környezettől függetlenül. Nos, a közeli jövőben akár egy 57 hüvelykes LCD tévét is felfüggeszthetünk a fürdőszentélyünk falára.

Az Aquavision már lenyűgözött minket a folyadékkristályos kijelző és a fűtött törölközőszárító érdekes kombinációjával, ám a vállalat most továbblépet, és megalkotta a fürdőszobákba szánt eddigi legnagyobb vízálló televíziót. Kikapcsolt állapotában hatalmas tükörként funkcionál, így nincs több vita használhatóságával kapcsolatban.

Természetesen felmerül a kérdés, hogy a fürdőzés során oly áhított csend és nyugalom hogyan valósítható meg, miközben egy ilyen hatalmas, 1080p-s monstrum bámul ránk, ám aki nem szeret egyedül maradni még egy kád vízben sem, az bekapcsolhatja kedvenc sorozatát, úgy, hogy közben nem kell aggódnia a kifröccsenő vízcseppek miatt.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés