Connect with us

technokrata

A nagyobb mindig jobb – és most itt a legek lege

Smart home

A nagyobb mindig jobb – és most itt a legek lege

Legyen bármilyen nedves is a környezet.

Egy modern luxusfürdőszoba nem nélkülözheti a vízálló LCD TV-t! Erre a felkiáltásra először az Aquavision neve jut eszünkbe, amely oly híres a fürdőkbe, zuhanyzókba, konyhákba, és más, nedves környezetbe szánt készülékeiről. Ám azt sem szabad szem elől tévesztetünk, hogy a nagyobb mindig jobb – legalább is a televíziók esetében, környezettől függetlenül. Nos, a közeli jövőben akár egy 57 hüvelykes LCD tévét is felfüggeszthetünk a fürdőszentélyünk falára.

Az Aquavision már lenyűgözött minket a folyadékkristályos kijelző és a fűtött törölközőszárító érdekes kombinációjával, ám a vállalat most továbblépet, és megalkotta a fürdőszobákba szánt eddigi legnagyobb vízálló televíziót. Kikapcsolt állapotában hatalmas tükörként funkcionál, így nincs több vita használhatóságával kapcsolatban.

Természetesen felmerül a kérdés, hogy a fürdőzés során oly áhított csend és nyugalom hogyan valósítható meg, miközben egy ilyen hatalmas, 1080p-s monstrum bámul ránk, ám aki nem szeret egyedül maradni még egy kád vízben sem, az bekapcsolhatja kedvenc sorozatát, úgy, hogy közben nem kell aggódnia a kifröccsenő vízcseppek miatt.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin