Connect with us

technokrata

GPS navigáció, személyi edző és PDA – egyben

Smart home

GPS navigáció, személyi edző és PDA – egyben

Mindez a kézfejen!

A Monash University szakemberének, Du Tran Nguyen-nek köszönhető a Vie GPS kesztyű konceptuális tervének megszületése, melyet futók és atléták „fejével” gondolkozva talált ki. A szerkezet GPS vevőkészülékké változtatja a kezet, és megjeleníti a konkrét helymeghatározási adatokat egy elektronikus tinta kijelző segítségével a kézfejen. Természetesen, egyszerre több ok is elvezetett ehhez az ötlethez, ám a legfontosabbak, hogy nyomon követhető legyen a sportoló, mialatt ő maga sem veszíti szem elől a megfelelő útvonalat, és könnyedén be tudja tartani a betervezett atlétikai eseményeket.

A rezgő riasztó rendszere teljes egészében testre szabható, emellett visszacsatolási felülettel is rendelkezik. Azaz, ha az előre rögzítettekhez képest lassabban futunk, a Vie addig rezeg, míg a megfelelő sebességfokozatba nem kapcsolunk. Ám, ha valami probléma jön közbe, az eszköz működése felfüggeszthető.

Ez egy nagyszerű biztonsági pluszt is jelenthet a sportolók számára, mivel vészhelyzet esetén rövid szöveges üzenetben jelezni tudja a problémát a legközelebbi mentőállomásnak, vagy az előzőleg beállított ügyeletnek. Ráadásul további Vie eszközökkel és képes kommunikálni Bluetooth-on keresztül.

A legegyszerűbb módja annak, hogy dióhéjban összefoglaljuk a kesztyű minden pozitív tulajdonságát: GPS navigáció, személyi edző és PDA – egyben.Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

ThinQ
MIO

Kütyük

Brutális Black Friday akciók a MIO-tól

2019. november 15. péntek
montblanc

Kütyük

Mindössze 16 darab készült ebből a zsebórából

2019. november 15. péntek
ETERNUS

Kütyük

Megjelent a új generációs ETERNUS tároló család

2019. november 13. szerda
P30 Pro

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett a legjobb kamerás okostelefon

2019. november 13. szerda

Dotkom