Connect with us

technokrata

A világ legvékonyabb, 8 megapixeles készüléke

Smart home

A világ legvékonyabb, 8 megapixeles készüléke

VGA méretben akár 30-szoros nagyítással.

A világ legvékonyabb, 9,8 mm-es, 8 megapixel felbontású fényképezőgépe fényes, 3 hüvelykes LCD kijelzővel, prizma típusú, háromszoros optikai nagyításra képes lencsével, Face-Tracking (arckövető) és Super Shake-Free (kézremegést kiküszöbölő) funkciókkal büszkélkedhet. A fényképezőgép hordozható médialejátszóként is használható, a vásárló nézhet rajta videót, hallgathat rajta MP3 felvételeket, mindenhol ideális útitársnak bizonyul.

A szupervékony BenQ X800 modell 3 hüvelykes LTPS LCD kijelzőjének és a készülékbe teljes mértékben beágyazott prizma típusú lencséjének köszönhetően a létező legvékonyabb fényképezőgép. A kép beállítása közben a lencse mindig csak a készülék belsejében mozog. Különös tulajdonsága a BenQ DSC X800 modellnek, hogy mikrofényképező funkciójával akár 1 cm-ről is készít képet. Matt és kényelmes fogású előlapja, hajszálmintás fényes fekete-piros burkolata további eleganciát kölcsönöz a fényképezőgépnek.

A BenQ DSC X800 modell egyben ideális audio és videó multimédiás lejátszó is: nézhetjük rajta kedvenc MPEG-4 videofelvételeinket vagy hallgathatjuk kedvenc hangfelvételeinket a mellékelt kiváló minőségű fülhallgatóval. A BenQ DSC X800 a gördülékeny kép- és hangvisszaadás érdekében másodpercenkénti 30 képkockás sebességgel és 640 x 480 VGA felbontással készít videoklipet. Mindezeken felül a BenQ DSC X800 modellt úgy tervezték, hogy gyengén megvilágított környezetben is tökéletesen működjön, fényérzékenysége a 4000 ISO-t is elérheti, ezért természetes megvilágításnál, vaku nélkül is készíthető vele kép.

A kiváló minőségű képek érdekében a BenQ DSC X800 modellt az egyedi SSF (Super Shake Free, kézremegést kiküszöbölő) funkcióval is ellátták. Ha felvételkészítés közben a felhasználó kezét lökés éri vagy beleütközik valamibe, az SSF funkció azt kompenzálja, és kiküszöböli a kép elmosódását. A BenQ DSC X800 modell emellett Auto Face Tracking (automatikus arckövető) funkciót is tartalmaz, így akár kilenc archoz is automatikusan beállítja a fókuszt.

A Z-Lighting és Wise Zoom funkcióval a BenQ DSC X800 modellel sötétben vagy nagy távolságról is kiváló minőségű kép készíthető. A szabadalmaztatott Z-lighting funkciónak köszönhetően képnézegető módban a felhasználó az elkészült képen állíthatja a megvilágítást és a balanszot. A Wise Zoom (intelligens nagyítás) funkcióval bizonyos távoli területre fókuszálva VGA méretben 30-szoros nagyítás érhető el. A BenQ DSC X800 mind a 4:3 mind a 16:9 képarányt támogatja, ezért a vele készült képek sok más készüléken is megtekinthetők. Különféle beépített fényképezési módjainak köszönhetően a BenQ DSC X800 modell használói gyorsan és könnyen örökíthetik meg emlékeiket.Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök