Connect with us

technokrata

Kedvesed a Nap Szépe

Smart home

Kedvesed a Nap Szépe

Meglepetés a Kedvesednek egy oldallal, amelyen ő a Nap szépe vagy a Nap hőse.

Szeretnéd kedvesed, házastársad látni a Delmagyar.hu vagy a Kisalfold.hu portál Nap szépe rovatában? Vagy csak szeretnéd megtréfálni munkatársaid?

A megadott linkeken követve a feltöltés lépéseit, megszerkeszthető a kívánt oldal. Aszerint, hogy hölgyről vagy férfiról van szó, eldönthető, hogy a kiválasztott személy “Nap szépe” vagy “Nap hőse” legyen.

A megadott fotóval és névvel, valamint a kísérőszöveggel pontosan olyan oldalt lehet létrehozni, mint amilyen a “hivatalos” portálon van. De az így létrehozott oldalt csak a kapott URL címen lehet megtekinteni, így csak azok láthatják, akiknek elküldjük. Ha úgy döntünk, hogy megosztjuk az oldalt másokkal is, akkor a rovatban nyilvánosan is megjelenik a linkje. A létrehozott oldalt több címzettnek egyszerre el is küldhetjük, és másolatot is kapunk róla.

Aki a megkapott címre kattint, mindaddig az általunk készített Delmagyar.hu vagy Kisalfold.hu nyitóoldalt fogja látni böngészőjében, amíg be nem csukja az ablakot, vagy új ablakot nem nyit. A többi tartalom ettől függetlenül aktuálisan frissül.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin