Connect with us

Hirdetés

technokrata

Házimozi – gőzgép stílusban

Smart home

Házimozi – gőzgép stílusban

Akár Verne regényében…

A Nautilus házimozi nem más, mint a gőzgépeket és a 19. századi dizájnt egyesítő steampunk ígéretes trendjének egyik gyönyörű példája. Számos gőzpunk alkotást láthattunk már, de talán egyik sem mondható ennyire igényes munkának.

A Jules Verne Húszezer mérföld a tenger alatt című művében 1870-ben bemutatott, majd a Walt Disney által 1954-ben népszerűsített Nautilus az egyik leghíresebb tengeralattjáró mind közül. Ennek enteriőrje ihlette a Dallas-i Michael Malone építészt, hogy megalkossa művét. Ám szándékosan nem a filmre alapozta a látványtervet, Verne regényét tanulmányozva másolta le a viktoriánus pompa eredeti vízióját, amelyet olyan részletesen ecsetelt az író.

Nos, a Nautilus az Audio by Design-nak köszönhetően most bármelyik nappaliba integrálható, ráadásul az AMX intelligens vezérlés-technológiájú rendszerrel egyetemben. Azaz a helyiségben bárhonnan, egyetlen vezérlőkészülékkel irányítható egy sor folyamat, funkció, és szinte bármilyen elektromos berendezés – legyen az hangosítás, hőmérséklet, megvilágítás, vagy hangerősség.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés