Connect with us

Hirdetés

technokrata

Boeing 747 – üljünk be a sugárhajtóműbe!

Smart home

Boeing 747 – üljünk be a sugárhajtóműbe!

Egészségre ártalmas.

Valaki meg tudja mondani fejből, hogy mekkora lehet egy Boeing 747 sugárhajtómű? Nagyjából fogalmunk sem volt arról, hogy ilyen hatalmas lehet, hiszen általában egy utasszállítóba „becsomagolva” látjuk, abból pedig nem nagyon kivehető. Nos, mindenesetre van akkora, hogy akár egy recepciós pultot is kialakíthatunk belőle.

Nem vicc, a képen valóban egy újrahasznosított repülőgép alkatrész (vagy inkább fő szerkezeti elem) látható. Ez az óriási és ragyogó repcsi relikvia a MotoArt-nak köszönhető, amelynek dizájnerei nem először szereltek ki nagyobb elemeket utasszállítókból. Ők adoptáltak első osztályról származó üléseket a várótermekbe, hogy fokozzák a repülés érzését a gépek késése esetén is.

De nézzük csak ezt a térelválasztót, ami egy Boeing 707 törzsének darabjából készült! Az eredeti ablaküvegeket tükörre, vagy akár nagyobb trófeáink fotójára is lecserélhetjük. Ahhoz, hogy a repülés illúziója teljes legyen, vegyünk egy csomag olcsó sósperecet, kapcsoljuk ki a mobilunkat, és egyéb elektronikus kütyüinket, valamint fessünk néhány felhőt a falra, a mennyezet közelébe (ki az, aki felülre is kilát repülés közben?).

Találtunk egy érdekes oldalt is, ahol kiszámolhatjuk, hogy egy repülőút alkalmával mennyire szennyezzük az amúgy sem patyolat tiszta környezetünket. Az eredmények lelombozóak…



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés