Connect with us

Hirdetés

technokrata

Labor minőség otthon

Smart home

Labor minőség otthon

Kivételes sebesség, sorban állás nélkül.

Nem egyszer mondtuk már, hogy kétféle embertípus létezik: akinek már van digitális fényképezőgépe, és aki nagyon vágyik rá. Nem csoda, hiszen ki ne szeretné megörökíteni élete legjobb és legszebb pillanatait? Az élményekben gazdag, családi vagy baráti körben eltöltött meghitt, olykor vicces pillanatok mind arra várnak, hogy megőrizzük őket a szívünkben és az utókor számára is. Bár a türelem nagy érték, mégis sokkal jobb azonnal látni fotózásunk eredményét, jókat kacagni rajta, vagy elérzékenyülten újra megölelni szeretteinket, mintsem arra várni: valaki hívja már elő a filmjeinket!

Most a Canon még szélesebb közönség számára teszi elérhetővé a kiváló minőségű, otthoni fotónyomtatást. A 10×15 centiméteres, szegély nélküli kép nyomtatását mindössze 55 másodpercben elvégző Canon PIXMA iP2600 fotólabor minőségű, 4800×1200 dpi felbontású képeket nyomtat. A FINE integrált nyomtatókazettája 2 pikoliteres tintacseppekkel dolgozik, amellyel a Canon PIXMA iP2600 kategóriájának legjobb képminőségét nyújtja.

A 2008-ra újratervezett alacsonyabb kialakításnak és kimeneti tálcának köszönhetően, a minőség mellett a Canon PIXMA iP2600 nagyszerű megjelenéssel is büszkélkedhet: éjfekete külsejét ezüst kiemelések egészítik ki. Ez a kialakítás általában a magasabb árkategóriájú nyomtatókra jellemző.

A nyomtató csomagjában elérhető az Easy-PhotoPrint EX szoftver, amellyel a felhasználók egyszerűen nyomtathatnak képeket. A csomag további részeként az Auto Image Fix alkalmazás az Arcfelismerés és Témaelemzés technológiákat alkalmaz a színek, a kontrasztok és a fényesség finomhangolásához. Ráadásul a ChromaLife1001 rendszerrel a fotók akár száz évig is megőrzik minőségüket.

A dokumentumnyomtatás sebessége 22 lap/perc fekete-fehér, és 17 lap/perc színes nyomtatás esetében. A FINE tintarendszere külön fekete pigment tintát is használ a tökéletes szövegnyomtatás érdekében, éles szövegkontúrokkal és éjfekete színmélységgel.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés