Connect with us

technokrata

Smart home

Kézírás 3.0

Szervezetté varázsolja szétszórt gondolatainkat ez a majdnem feledésbe merült tevékenység.

Ki nem veszítette még el a PDA-ját? Amikor ebben a helyzetben vagyunk, már csak megszokásból is, mindjárt a kezünkre írjuk a fontosabb telefonszámokat, emlékeztetőket. Annak ellenére, hogy néhányan még meg is mosolyognak emiatt, de legalább mi nem felejtettünk el a 21. században szabadkézzel írni. Ha gondolataink olyannyira szétszórtak, hogy a legalapvetőbb dolgokat is elfelejtjük, ne aggódjunk, van megoldás a selejtes rövidtávú memóriára!

Erre az esetre találták ki az úgynevezett To-Do Tattoos készletet. A csomag 12 űrlapot tartalmaz, melyeket könnyen elhelyezhetünk testünk legalkalmasabb felületére. Lehetünk kreatívak is, de higgyük el, a tenyér jó ötlet lesz. Emellett találunk egy bőrbarát, könnyen lemosható zselétollat is, amely segítségével telefirkálhatjuk feljegyzésekkel a matricánkat anélkül, hogy az, izzadás hatására elmosódna.

A To-Do Tattoos ötletgazdái feltételezték, hogy a legtöbb ember képes elolvasni a saját írását, mindenestre elképzelhető, hogy a Post-it-hez hasonlóan beválik a mindennapok használata során.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin