Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nemzetközi csemege a hazai digitális zenefogyasztóknak

Smart home

Nemzetközi csemege a hazai digitális zenefogyasztóknak

Független kiskiadók zenei katalógusa a digitális kereskedelemben.

Mostantól fogva független kiskiadók zenei katalógusa is megvásárolható lesz a digitális zenei tartalomszolgáltató Média Park Kft. hazai csatornáin keresztül. A cég még 2007 év végén kötött szerződést Anglia egyik legkomolyabb digitális tartalmakat értékesítő társaságával. A több mint 120 lemezkiadót felsorakoztató katalógusból a legnevesebb dance kiadóktól (Toco International, Ministry Of Sound stb.) kezdve az olyan független művészek útját egyengető lemezcégek, mint a Dramatico kiadványai is megvásárolhatók, akik például a britek jelenleg egyik legsikeresebb női előadójának, Katie Melua lemezeit adják ki. Az előadók között található továbbá Carla Bruni, Timbaland, Fatboy Slim vagy éppen Aaliyah.

Nem sokkal előtte a Média Park az EMI Music Hungary-val is megállapodott. Ennek értelmében hazánkban is másolásvédelem nélkül teszi elérhetővé az EMI Music katalógusának meghatározó részét. A több tízezer zeneszámot tartalmazó válogatásban többek között olyan előadók albumai is megtalálhatóak, mint a Queen, Robbie Williams, Kylie Minogue, a Spice Girls, illetve hazaiak közül a Hooligans vagy Gáspár Laci.

A másolásvédelem nélküli (DRM, Digital Rights Management) zenei tartalmak nagy előnye, hogy bármely eszközön, platformtól függetlenül lejátszhatók, és nem szükséges élvezetükhöz a speciális technológiát ismerő hanghordozó.

Az érdeklődők elsőként a Vodafone Live! mobilportál MP3Station szolgáltatásában férhettek hozzá ily módon kedvenc zenéikhez.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés