Connect with us

Hirdetés

technokrata

A teljesítmény arzenálja – akciódús helyzetekhez

Smart home

A teljesítmény arzenálja – akciódús helyzetekhez

Minőség és komoly jellemzők egy zsebben.

Ki ne szeretne gyorsan mozgó jeleneteket megörökíteni? Nos, a feladat nem könnyű, ám a zsebben vagy kézitáskában is kényelmesen elhelyezhető Cyber-shot H10-es digitális fényképezőgép ideális eszköz mindenki számára, aki extra méret és súly nélkül akarja a kiemelt zoomteljesítményt és a nagy gépekre jellemző funkciókat.

Kiváló minőségű, 10-szeres optikai zoomos Carl Zeiss objektívjének köszönhetően az új modell különösen alkalmas sportesemények, családi ünnepségek és minden olyan esemény megörökítésére, ahol a közelképek tisztasága fontos szerepet játszik. Ezt a kiemelkedő zoomteljesítményt olyan új, erőteljes vaku egészíti ki, amely akár 14 méteres távolságban lévő témákat is képes megvilágítani (nagylátószög és 3200-as ISO-beállítás esetén), a felvételek kiváló minőségű visszajátszásáról és az egyszerű menünavigációról pedig a nagyméretű, 3,0 hüvelykes Clear Photo LCD Plus képernyő gondoskodik.

A Cyber-shot H10 további előnyeihez tartoznak a Sony fejlett technológiái, melyek révén számtalan fényképezési helyzetben készíthetők nagyszerű felvételek.

A Sony érzékeny BIONZ processzorának köszönhetően például az Arcfelismerő technológia akár nyolc emberi arc észlelésére is képes egyetlen jeleneten belül, s az ennek vezérlésével szabályozott fókusz és expozíció automatikusan szebb portrékat eredményez.

Akciódús pillanatok megörökítéséhez a Sportfotó üzemmód kínál rendkívül nagy zársebességet folyamatos prediktív autofókusszal kiegészítve, amely minimális zárkéséssel teszi lehetővé a gyorsan mozgó jelenet megörökítését.

A Sony dupla elmosódásgátló rendszerével még beltérben vagy gyenge fényviszonyok mellett is hangulatosabb, természetesebb képek készíthetők. Nagyfokú, akár ISO 3200-as érzékenysége és a Super SteadyShot optikai képstabilizátor együttes használata kézből történő fényképezés esetén is garantálja a felvételek elmosódásmentességét, ami különösen magas zoombeállításoknál szokott problémát jelenteni.

Ellenfényben álló vagy nagy kontrasztú témáknál a dinamikatartomány-optimalizáló (DRO) segít a nagy fényerejű és az árnyékos felületek részleteinek feldolgozásában, biztosítva a kép természetességét és egyenletes expozícióját.

Ezenkívül rendelkezésre áll még számos, készüléken belüli retusálási lehetőség, például a vörösszem-csökkentés vagy a képfinomítás, melyekhez nincs szükség számítógép vagy külön szoftver használatára.

A fotók közös nézegetését jópofa lejátszási funkciók sora teszi még élvezetesebbé: diavetítés üzemmódban például többféle zenei aláfestés közül lehet választani, de hozzárendelhetők a képekhez egyéni zenei fájlok is, melyek a készülékhez csatlakoztatott számítógépről tölthetők át. Nagyfelbontású tévékészülékhez csatlakoztatva szuperméretű, Full HD látvány érhető el, hihetetlen színmegjelenítéssel és részletességgel, melyet az új BRAVIA vagy más PhotoTV HD funkcióval rendelkező készülékek még tovább optimalizálnak.

Opcionális kiegészítőként többféle nagylátószögű és telefotózásra alkalmas konverziós objektív és szűrő, valamint akkumulátorok, utitöltők, sportcsomagok és tokok választhatók az új modellhez.

Európában a Cyber-shot H10-es digitális fényképezőgép 2008. március végétől kerül a boltokba.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés