Connect with us

technokrata

Tuti dizájn Photoshop nélkül

Smart home

Tuti dizájn Photoshop nélkül

Természetből vett technika és tervezés.

Ebben a világban mindenkinek megvan a dolga – és most tegyük félre az összeesküvés elméleteket, vagy a lógós kollégákat. A tudósok új módszereket, technológiákat fejlesztenek, a mérnökök életre keltik ezt, a gyártók ebből termékeket hoznak létre, a sales-guruk pedig eladják. A designerek feladata pedig az, hogy a különálló szempontokat úgy kapcsolják össze, hogy a végeredmény egyszerre kívánatos, jól használható, egyszóval sikeres legyen.

Abban, hogy a felhasználó számára vonzó, a piacon versenyképes megoldás jöjjön létre, meghatározó szerepe van a külső megjelenésnek is. Ezt nagyon jól tudják annak az ügyes kis dizájn koncepciónak (Bamboo Speaker) a megalkotói, akik a bambusznádat használták fel a forma inspirációjaként. Ez az egyedülálló tervezés szemmel láthatóan a hengeres tárgyak természetes akusztikáját használja a hang növelésére.

Természetesen azért fel is turbózták némi hozzáadott értékkel: levehető vezeték nélküli hangszórók, mélynyomó, CD lejátszó, csatlakozó MP3 lejátszóhoz, és az a helyes kis LED-es felület. Sajnálatos módon egyelőre csak termékkoncepcióról beszélünk, azaz jövő héten még nem startolnak a kamionok Kínából, de legalább jelzésértékű arra vonatkozóan, hogy a jövőben a hengeres hangok is népszerűek lesznek.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák