Connect with us

technokrata

Mi mindenre jó egy kiéhezett golyó?

Smart home

Mi mindenre jó egy kiéhezett golyó?

21. századi freskó Pac-Man-ből.

Szeretjük Pac-Man-t, ő az, akit rendre archiválunk, majd helyreállítunk különböző méretekben és eszközökön. A Commodore 64-estől az XBOX 360-on keresztül, PC-n és mobiltelefonokon is feltűnt korábban, de azt azért jó, ha tudjuk, a videojáték ma már nem a Pac-Man-nel egyenlő. Ha mi nem is, a minket irányító trendek tisztában vannak ezzel, ezért a pontevő golyófejű már csak maga a nosztalgia, amely olykor igen nagy méreteket ölt:

Nos, akinek bejött a Pac-Man karácsonyfa, de szeretne valamit, ami év közben is esztétikai örömöt okoz neki, imádni fogja a Pac-Man által inspirált moduláris világító blokkot. Noha nem sokat pekmeneltem, de eljutott valaki addig a pályáig, mikor már 11 szellem kergette? Mindenesetre a japán változat legalább ilyen veszélyes: (folytatás a videó ablak alatt)

A kevés túlzással pengefalnak is nevezhető rendszert a párizsi Maison & Objet 2008 kiállításon mutatták be. Azok a hús-vér emberek, akik szeretik a magas technológiával rendelkező egyedi készülékekkel nappalijuk önkifejezését a felszínre hozni, és fontos számukra, hogy az általuk birtokolt tárgyak visszaadják azt, hogy kicsodák – na, ők ebből biztosan nem visznek haza egyet az asszonynak.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle