Connect with us

technokrata

Kell a beszédfelismerés

Smart home

Kell a beszédfelismerés

A kórházak, bíróságok és ügyvédi irodák egyre nagyobb számban érdeklődnek a Philips diktafon-rendszerek iránt.

A vállalatirányítási és beszédfelismerési rendszerek fejlesztésével foglalkozó MultiSoft Kft. 750 millió forintos árbevétellel, több mint 30 százalékos növekedéssel zárta a tavalyi évet. A cég a Microsoft ERP szoftverek implementálásában a BMW-nek szállított kereskedelmi rendszer lokalizálásával tűnt ki, emellett a beszédfelismerő rendszerek fejlesztésében és a digitális diktafon-kereskedelemben is jelentős fejlődést produkált.

A vállalat tavaly befejezte az Incadea nevű, ERP-alapú Dealer Management rendszer lokalizálását, melyet a BMW autók hazai kereskedései már használatba is vettek – nyilatkozta Kelemen Gábor, a MultiSoft ügyvezető igazgatója. Győrben és Budapesten már élesben fut a megoldás, a többi kereskedésnél a bevezetés 2008-ban folytatódik.

A már több mint 50 alkalmazottal működő vállalkozás a közelmúltban Microsoft Dynamics CRM szolgáltatással bővítette portfolióját, az első ügyfélnél a bevezetés 2007-ben le is zárult.

A beszédfelismerő rendszerek fejlesztésére érkezett külföldi megbízások száma megduplázódott, a hazai kórházak, bíróságok és ügyvédi irodák pedig egyre nagyobb számban érdeklődnek a MultiSoft által forgalmazott Philips diktafon-rendszerek iránt.

Szintén egyedi fejlesztés a call-centerekhez és CRM-rendszerekhez kapcsolható beszédfelismerő rendszer, a piaci bevezetésről ígéretes tárgyalások folynak több nagy gyártóval.

„Január hónapban még soha ennyi új megkeresés nem érkezett ERP rendszer bevezetésére, mint most, 2008-ban” – jelentette ki Kelemen Gábor. Ennek oka többek között az, hogy a vállalatirányítási rendszerek alkalmazása a kkv-szektorban is egyre népszerűbb, mindazok pedig, akik eddig nem vezették be, ténylegesen érzik a lemaradást a piaci versenyben – ennek hatására az integrált megoldások valóban elengedhetetlenné váltak.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle