Connect with us

Játékhoz és filmnézéshez optimalizált új LCD

Smart home

Játékhoz és filmnézéshez optimalizált új LCD

A BenQ színben gazdag, alacsony válaszidejű monitorszériát dobott a piacra.

A BenQ új, X szériás LCD monitorainak alapzatát pepita zászló mintázat díszíti. A Senseye+Game technológiával felszerelt, hat speciális képkijelzési módban (standard, dinamikus, mozifilm, képek, akciójáték és versenyjáték) működő X széria sokrétű nézési élményt nyújt. Kettő közülük játék (akciójáték és versenyjáték) módban használatos. A BenQ Senseye+Game technológiája modern feltételeknek is megfelelő képmélységet és képgazdagságot biztosít. Automatikusan és dinamikusan javítva a képminőséget, tiszta és fényes képet ad.

Az AMA technológia segítségével a készülék javítja a szürke-szürke válaszidőt. DVD nézés vagy játék közben a fogyasztó valósághűbb képminőséget tapasztalhat, szellemkép és késleltetés nélkül. A videoteljesítmény tökéletesítése érdekében a BenQ LCD monitorok HDMI-vel is el vannak látva, ezért csatlakoztathatók HD-képes készülékekhez (HD DVD lejátszók és a legújabb játékkonzolok).

Mindezeken kívül, a BenQ X2200W modell PerfectMotion technológiát alkalmaz. A PerfectMotion új, dinamikus videokijelzési technológia, mely a Motion Picture Response Time (MPRT, mozgókép válaszidő) funkcióját hivatott napjaink színvonalához igazítani, ami 8 ms-os értéket jelent. 92%-os színterjedelme nagyobb színtelítettséget eredményez, ezáltal az emberi szem élénkebbnek és színesebbnek érzékeli az LCD képernyőn megjelenő képet.

Az X900 típusú monitor a BenQ új X szériájának első modellje. A monitorcsalád 19, 20 és 22 hüvelykes kijelzőket kínál.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom