Connect with us

technokrata

Hüvelykek le is, fel is

Smart home

Hüvelykek le is, fel is

Bővített méretek.

A SHARP további méretekkel bővítette felső kategóriás Slim-Line AQUOS LCD tévé sorozatát. A 42-, 46-, 52- és 65 hüvelyk képernyőátmérő mellett a termékkínálatban már megtalálhatóak a 32- és a 37 hüvelyk modellek is. Az előző modelleknél jelentősen kisebb helyigényű D64U sorozat lehetővé teszi a fogyasztó számára, hogy több televíziót helyezzen el kisebb helyen.

A különlegesen keskeny mélység elérése érdekében a Sharp mérnökei újratervezték az áramkör kapcsolási sémát az LCD panelen belül, és csökkentették az alkatrészek számát, melynek eredményeképpen a készülék 25 százalékkal keskenyebb a korábbi AQUOS modelleknél. A tervezésnek köszönhetően a kijelző súlya 20 százalékkal kisebb, mint elődjeié. A keskenyebb keretnek és a mélyített, rejtett hangfalaknak köszönhetően a fogyasztó nagyobb képernyőn televíziózhat anélkül, hogy több területet áldozna fel szobája falából, vagy életteréből.

A D64U AQUOS sorozat teljes Full HD 1080p képet nyújt, példátlan teljesítménnyel, kiaknázva a Sharp által szabadalmaztatott Advanced Super View (ASV)/Black TFT Panel és Multi-Pixel technológia biztosította előnyöket. A panelek lenyűgöző Dinamikus Kontraszt Aránya 10,000:1, amelynek köszönhetően a mély fekete színek és a sötét jelenetek részletei is jól láthatóak. A 6ms válaszidő (4ms a 42”/46”/52”/65” termékek esetében) megjeleníti az éles képeket, még a gyorsan váltakozó jelenetek esetében is.

Az LC-37D64U és a LC-32D64U típusú termékek tartalmazzák a Sharp 4-hullámhosszú háttér-világítási rendszerét, amely a mély, élénk piros színeket nyújt. A lenyűgöző 176-fokos betekintési szögnek köszönhetően a kép a szoba gyakorlatilag bármely pontjáról élvezhető.

A LC-37D64U és a LC-32D64U modellek teljes bemeneti sorral rendelkeznek, köztük két 1.3 (x.v.Color) verziójú HDMI, két komponens HD (mind 1080p-kompatibilis), egy PC bemenettel és egy RS-232C porttal a vezérléshez. A Energy Star elvárásoknak megfelelő D64U sorozat rendkívül alacsony energia igényű készülékekből áll.

Árak és termékmegjelenések:

LC-37D64U februártól elérhető 1,599.99 USD fogyasztói áron

LC-32D64U januártól elérhető 1,299.99 USD fogyasztói áronSzólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom