Connect with us

Ha szívunk a prezentációval

Smart home

Ha szívunk a prezentációval

Le kell szerveznünk egy előadást, ám se egy megfelelő terem, se egy jó projektor, se egy hős férfi? Elengedhetetlen tulajdonságok egész sorával is felruházott megoldást találtunk!

Alapelvárás, hogy a tantermektől kezdve a tárgyalóhelyiségeken át az előadótermekig, nyilvános bemutatóhelyeken gyakorlatilag bármilyen környezetben lehessen prezentációt lebonyolítani. A BenQ SP870 modell azzal tűnik ki más, hagyományos vetítők közül, hogy minden eddiginél nagyobb, 5000 ANSI lumen fényerejű. Felhasználójának nem kell prezentáció közben lekapcsolnia a világítást, azaz, a teljes megvilágítású környezet lehetővé teszi a jegyzetelést és okmányok tanulmányozását prezentáció közben is. Az SP870 azon kívül, hogy előadóteremben is megfelelő fényerőt ad, üzleti projektorhoz elengedhetetlen tulajdonságok egész sorával is fel van ruházva.

A 4,9 kg súlyú SP870 modell ultra-éles, 1024 x 768 XGA felbontású képet vetít 2000:1 éles kontrasztarány mellett. Több képalkotó technológiája is van, amelyek létfontosságúak ahhoz, hogy egy vetítő teljes megvilágítású környezetben is működhessen. DLP BrilliantColor chipsetjével az SP870 modell nem csak elképesztően dinamikus színeket ad, hanem nagyobb fényerőt és kontrasztot is biztosít a mélyebb fekete és világosabb fehér árnyalatokhoz. A BrilliantColor technológia hat különböző szín használatával akár 50%-os fényerő növekedést is elér, a színpalettát a piros/zöld/kék-en túl a sárgára, fehérre, magentára és ciánkékre is kiterjeszti, hogy valósabb és élethűbb színeket adjon. A középárnyalatokat is erősíti, hogy valós és pontos legyen a színvisszaadása. A felhasználók tapasztalni fogják a nagyobb színhűséget, nagyobb fényerőt és fényesebb másodlagos színeket kevesebb interferenciával.

A teljes megvilágítású környezetben történő használatra tervezett SP870 modell az OSRAM UNISHAPE technológiáját alkalmazza, amelynek köszönhetően a projektor fényesebb, gazdagabb színmélységű képeket ad nagyobb kontraszt mellett. A UNISHAPE, technológia jóvoltából az SP870 modell képes a fényerő-veszteséget kiküszöbölni azzal, hogy a vetítőlámpa fényerejét a színkerékkel szinkronban változtatja, ami 40%-kal fényesebb képet eredményez, és erősíti a specifikus színeket a különböző beállítási módokban.

Sőt, pontos és testreszabható színek biztosítása érdekében a 3D Color Management (3D színkezelés) technológia is be van építve a készülékbe, aminek köszönhetően a felhasználó finomhangolhatja a színárnyalatot, a színtelítettséget, és az elsődleges színek erősítését optimális értékükre, miközben állíthatja a színintenzitást, hogy a természetesnek látszó képek megfeleljenek az egyes specifikus alkalmazások követelményeinek.

A BenQ január 22-én jelentette be a BenQ SP870 típusú digitális vetítő hazai forgalomba hozatalát.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom