Connect with us

Ez valami más…

Smart home

Ez valami más…

Bármivel harmonizál, bármihez illik, és könnyen hordozható.

Azok számára is készült valami, akik a túl nagy és túl fekete készülékek uralma után valami másra vágynak. Ez a másság kétféle a BRAVIA B4000-es sorozat esetében, egyaránt a természetben megtalálható anyagok ihlette kivitelben nyilvánul meg: mind a gyöngyházfehér, mind a csillogó mohazöld szín tökéletesen képes alkalmazkodni szinte bármilyen dekorációhoz. 20”-, 23”- és 26”-os méretüknek köszönhetően az új modellek nemcsak színüket, hanem elhelyezésüket tekintve is bármilyen helyiséghez illenek, legyen az akár a hálószoba, a konyha vagy étkező, vagy csak egyszerűen egy kisméretű lakás erre legalkalmasabb pontja.

A hátoldalon található praktikus fogantyú egyszerű és biztonságos hordozhatóságot kínál, a készülékek „minden az egyben” dizájnja pedig kiiktatja a külön állvánnyal való bajlódás gondját az áthelyezés során. A BRAVIA B4000-es sorozatban minden egy kicsit más – még a csomagolása is. Elég egy pillantást vetni a dobozára, s rögtön szembetűnik az úgynevezett „életmód” szemlélet, valamint a készülékek kompakt mérete.

A BRAVIA B4000-es sorozat kitűnő képminőségének egyik kulcsa a Sony egyedülálló BRAVIA ENGINE technológiája, amely digitálisan dolgozza fel a képet, gazdagítva a színeket, növelve a kontrasztot és élesítve a részleteket. Az eredmény olyan élénk, valószerű látvány, amely kiemeli a BRAVIA televíziókat a tömegből.

Virtuális Dolby térhangjának és BBE ViVa audiojel-feldolgozásának köszönhetően a B4000-es sorozat a képhez illő minőségű hangzást kínál – körülölelő térhatással és kristálytiszta párbeszédekkel. (A kép alatt folytatódik!)

Akár két HDMI-aljzattal is ellátva ezek a készülékek lehetővé teszik a HD-eszközök – például Blu-ray lejátszó, PlayStation 3 játékkonzol vagy nagyfelbontású kamkorder – egyetlen kábellel történő csatlakoztatását, míg a BRAVIA Theatre Sync technológia segítségével minden HDMI-n keresztül csatlakoztatott eszköz egyetlen távvezérlővel működtethető. Ez azt jelenti, hogy egy lemezen tárolt film megtekintéséhez vagy a teljes rendszer kikapcsolásához is csupán egyetlen gombot kell megnyomni a távvezérlőn.

Mivel a B4000-es sorozat HD-képes és beépített digitális tunerrel rendelkezik, a lefedett területeken belül bárhol lehetővé teszi a digitális földi televízióadások (DVB-T) vételét. Rendkívül alacsony fogyasztású (mindössze 0,7 W-os) készenléti üzemmódja hosszú távon jelentős energiamegtakarítást eredményez.

Mint minden BRAVIA TV, a B4000 sorozat is rendkívül energiatakarékos. Az automatikus kikapcsolási funkció aktivizálódik, ha nincs bemenő jel, illetve ha meghatározott időn belül nem történik semmilyen gombnyomás: ezen esetekben standby módra váltja a TV-t. A teljesítményfelvétel a Standby módban mindössze 0,7 watt. Minden 25 g-nál nehezebb burkolati/ház alkatrészek és a nyomtatott áramkörök is halogénmentesek. A burkolat/ház esetében felhasznált tűzbiztonsági adalékanyagok megfelelnek az ISO szabvány 1043-4 előírásainak.

A reciklálás biztosítása érdekében, a BRAVIA B4000 sorozat minden alkatrésze és eleme könnyedén elkülöníthető. Minden, 100 g-nál nehezebb műanyag alkatrészek anyagminősége vagy homogén, vagy könnyedén szétválasztható anyagokból áll. A 25 g-nál nagyobb tömegű műanyag alkatrészek megfelelnek az ISO 11469 szabvány előírásainak. A halogénmentes, újrafelhasznált papírból készült csomagolásra szerves oldószerektől mentes (VOC-free) nyomdafesték kerül. A kezelési útmutató klórmentesen fehérített papír, melyen szintén szerves oldószerektől mentes (VOC-free) nyomdafesték található.

A ZÖLD BOLYGÓ: A Sony felelős gyártóként élenjár a fenntartható fejlődés keretében történő gyártásban, amely a következő feladatokra összpontosít:

1. A CO2 gázkibocsátás csökkentése

2. Gyáraiban a megújuló természeti erőforrásokból származó energiát nagyobb mértékben alkalmazzon

3. A gyártás során felhasznált erőforrások minimalizálásaSzólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom