Connect with us

technokrata

8 GB rózsaszín bugyiban

Smart home

8 GB rózsaszín bugyiban

Tökéletes Bálint-napi ajándék.

Nem meglepő fordulat következett be a digitális lejátszók világában: az Apple oly népszerű iPod nano-ja immáron rózsaszín gúnyában, 8 GB tárkapacitással is rendelhető. A két hüvelyk átlójú képernyőn nem csak a látványos menürendszer, hanem fényképek, klipek, vagy akár teljes filmek is megtekinthetők.

Egyetlen akkumulátor-feltöltéssel akár 24 órányi zene- vagy 5 órányi filmlejátszásra is képes az új iPod nano, mely gyönyörű galvanizált alumínium és rozsdamentes acél házba építve még ezüst, fekete, kék és zöld színben is pompázik. De maradjunk a rózsaszínűnél, mely tökéletes Valentin-napi ajándék lehet, kellemes tavaszi színével a hétköznapokat is vidámabbá teszi.

Az iPod nano új grafikus felhasználói felülete a Cower Flow technikával képes bemutatni a zeneszámokhoz tartozó albumok borítóit is, így a pörgető-kerékkel úgy lehet böngészni a dalok között, mintha valódi lemezek közül lehetne kiválasztani a pillanathoz illőt. Az iTunes segítségével fényképeket, klipeket vagy akár teljes filmeket is az iPod nano tárába lehet másolni, melyek így bárhol, bármikor élvezhetők.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák