Connect with us

technokrata

8 megapixel és 5x-ös optikai zoom – kompakt formában

Smart home

8 megapixel és 5x-ös optikai zoom – kompakt formában

Akár 5x-ös zoom az Olympus FE sorozat legújabb modelljeivel.

Az Olympus FE sorozatú fényképezőgépek elsősorban felhasználóbarát tulajdonságaikról és kedvező áraikról ismertek. A legújabb kollekció új funkciókkal bővülve őrzi tovább ezt a hagyományt. A modellválaszték 5x-ös zoomig terjed nagylátószögű teljesítménnyel – az új FE sorozatú fényképezőgépekkel a korábbiaknál több látható és több valósítható meg. Mindemellett 8 megapixeles felbontás gondoskodik arról, hogy minden részlet kifogástalanul legyen megörökítve, miközben további vágási lehetőséget biztosít. A nagyméretű kijelzőnek köszönhetően a képek pillanatok alatt egyszerűen megkomponálhatóak és rögzíthetőek. Az új, több színben elérhető, ˝egy gomb, egy funkció˝ működési elven alapuló fényképezőgépek használata rendkívül egyszerű.

FE-350
A 4x-es nagylátószögű zoom optikás (35 mm-es megfelelője 28-112 mm) FE-350 közelebb hozza a témát, míg a kompakt fényképezőgépek rugalmasságát és az Olympus objektívminőséget garantálja. A nagyméretű, 7,6 centiméteres képátlójú LCD kiváló megjelenítési, komponálási, illetve ellenőrzési lehetőséget kínál. A mutatós ezüst, illetve fekete színű – váz 8 megapixeles szenzort rejt.

FE-340
Lépjen tovább, és kerüljön közelebb az FE-340 modellel: az 5x-ös zoom (35 mm-es megfelelője 36-180 mm) segít oda kerülni, ahová szeretne. Az ultra-vékony fém váz négy különböző színben (ezüst, fekete, kék, rózsaszín) kapható. Mindemellett az integrált Arcfelismerő technológia mindenkor gondoskodik a pontos expozícióról és képélességről, míg a 8 megapixel és a 6,9 centiméteres képátlóval rendelkező LCD részleteiben jeleníti meg a képeket. A felvételi körülményeknek megfelelően 18 expozíció-vezérlési program választható.

FE-310
Az FE-310 típusjelzésű fényképezőgép nagyteljesítményű, 5x-ös zoom objektívje (35 mm-es megfelelője 37-185 mm) egyenesen az események középpontjába juttatja. A 8 megapixeles felbontás gondoskodik a képek részletességéről, továbbá lehetőséget kínál hanggal rögzíthető filmfelvételek készítésére. A készülék 6,4 centiméteres képátlójú kijelzővel van ellátva.

Az Olympus FE sorozat új tagjai, az FE-310, FE-340 és FE-350 februárban kerülnek az üzletek polcaira.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle