Connect with us

technokrata

Battlefield Heroes – játssz ingyen!

Smart home

Battlefield Heroes – játssz ingyen!

Új koncepció a játékpiacon – ne fizess és játssz!

Az Electronic Arts a Digital, Life, Design Konferencián Münchenben jelentette be a Battlefield Heroes-t, azt az új Play 4 Free rajzfilm stílusú shootert, amely a klasszikus Battlefield játékmenetet juttatja el egy teljesen új játékos réteghez. Az idén nyártól letölthető program az EA első teljesen ingyenesen elérhető játéka, és tartalmaz egy beépített meccskészítő rendszert, biztosítandó, hogy ugyanolyan erős játékosok mérkőzzenek a fair play jegyében. A DICE által Stockholmban fejlesztett Battlefield Heroes vezeti fel az EA új web-központú, ingyenesen letölthető, ingyenesen játszható üzleti modelljét, amely hirdetéseken és mikro-tranzakciókon keresztül generál bevételt.

A Battlefield Heroes egy teljesen új játék attól a csapattól, amely a Battlefield 1942 és a Battlefield 2 mögött állt. Rajzfilmszerű grafikájával és játékmenetével bármilyen tudással rendelkező játékost kiszolgál. Egyszerű beszállni és játszani, de a robosztus karakter testreszabással és mély online meta-játékkal a játékosok órákat tölthetnek a karakterük felépítésével és a világ meghódításával. A Battlefield Heroes-t PC-re adják ki ingyenes letöltésként, 2008 nyarán.

“Az új online modellen keresztül folyamatosan új tartalommal fogunk bővíteni, hogy frissen tartsuk a játékot és fenntartsuk a játékosok érdeklődését, ugyanakkor valós időben integráljuk a játékosok visszajelzéseit.” – mondta Ben Cousins, az EA DICE vezető producere.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle