Connect with us

technokrata

Különleges adattárolók

Smart home

Különleges adattárolók

Kilencpontos dominók Marcos Bredertől.

A hagyományos dominó játékot szinte mindenki ismeri, érdemes óvodás korban megszerettetni, mivel elősegíti a képességek fejlesztését: a mennyiségek felismerését, megkülönböztetését, összehasonlítását, kiválóan alkalmas az érdeklődés felkeltésére. Párban, vagy nagyobb csoportban, de akár egyedül is játszható. Hat és kilencpontos változata is ismert.

Ez ihlette Marcos Breder tervezőt is, mikor megalkotta a Domino pendrive koncepcióját. Ezek a dominó alakú, kisméretű, hordozható adattároló eszközök szintén a számítógépünk egy USB portrjára csatlakoztathatók, különlegességük abban rejlik, hogy megmutatják, mennyi szabad kapacitásuk van – mégpedig a pettyek segítségével. Minél több a fehér pont a dominón, annál kevesebb hely van rajta újabb adatok fogadására. A felek könnyen egymásba illeszthetők, tervezője szerint így akár egy játékot is könnyűszerrel rögtönözhetünk valamelyik parkban.

Marcos Breder mindig is híres volt arról, hogy újfajta megközelítésben képes ötvözni a funkcionalitást a stílussal. Az általa életre hívott tárgyak nemcsak hasznosak, és kifejezők, hanem technikailag is életképesek.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle