Connect with us

Hirdetés

technokrata

Dobjuk ki unalmas egereinket

Smart home

Dobjuk ki unalmas egereinket

Látványos és különleges perifériák.

Hogyan lehet egy egyszerű műanyag egérből valami kreatív és szellemes dolgot kialakítani? Rengeteg idő és energia kell ahhoz, hogy az unalmas hétköznapi tárgyainkat feldobjuk, de az eredmény olykor igazán látványos lehet. Kiváló példa erre a szkarabeusz formájú, rozsdamentes acélból készült egér. Alapját egy egyszerű, ám 90 százalékosan lecsupaszított Microsoft Optical IntelliMouse képezi, melyet kézzel készített nemesacél alkatrészekből építettek újra. A nyolc hónapos procedúra során a periféria USB csatlakozójától kezdve a görgetőjén át egészen az alapvázáig, teljes cserére került. Egy biztos, nem fog hasonló darab „szembejönni” az utcán.

Mint ahogyan a Newton Peripherals által megalkotott exkluzív, extravagáns és forradalmi MoGo egereiből sem. Az új, 14 karátos fehér és sárga aranyból készült MoGo elsőként az idei CES kiállításon mutatkozott be. Darabja ezer dollárba kerül. Informatikus aranylakodalomra kiváló ajándék.

Ám korántsem ez a legdrágább darab a világon. A Fabstuff egere 59 gyémánttal díszített, háromgombos optikai egér Mac-hez és PC-hez egyaránt csatlakoztatható. Darabja több mint 24 ezer dollárba kerül, lagzi helyett a közelgő Valentin napra érdemes átnyújtani.

Nem ilyen drága (mindössze 22 dollár), de legalább ilyen finoman bánik a kezünkkel az úgynevezett USB OptiWind Mouse is, melybe hűtőventillátort építettek annak érdekében, hogy egy-egy hosszabb munkafolyamat során megszellőztesse izzadt tenyereinket. Természetesen hűsítő funkciója egy gomb segítségével ki/bekapcsolható, így nem kell attól tartanunk, hogy túlhűti kezeinket.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés