Connect with us

Hirdetés

technokrata

Uzi-t reggelire!

Smart home

Uzi-t reggelire!

Hogyan süssünk el egy fegyvert?

A reggeltől-estig számítógép előtt ülő férjek gyakran kihagyják a fizikai és szellemi egészségükhöz nélkülözhetetlen testedzést, sportot, de még a rendszeres szemétlevitelt is. Pedig nincs is rosszabb látvány, mint egy löttyedt bőrű informatikus. Ha már bérgyilkossal sem sikerült eltávolítanunk a nem kívánatos uraságot, nincs más hátra, nekünk kell rendbe hoznunk.

A tojás egyszerű étel, mégis magasabb protein értékkel bír, mint a legtöbb eledel, így például a marhahús. A táplálkozáskutatók szerint pedig ugyanolyan izomépítő hatás eléréséhez egyenesen kevesebb proteinre van szükségünk, ha az a tojásból származik, mintha egyéb más forrásból. Ráadásul tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, mint például E vitaminnal és cinkkel. Szervezetünknek márpedig szüksége van természetes forrásból származó E vitaminra, amely kiváló antioxidáns hatású vegyület, így segít megelőzni a szabadgyökök okozta károkat, és 67 százalékkal csökkenti az Alzheimer-kór kialakulásának kockázatát. Ez további előnyt jelent a jövőre nézve!

Tehát a tojást nem szabad kihagynunk a férfi étrendjéből. Az Urban Trends öntőformái ehhez igazán különleges kreativitást nyújtanak, mégpedig a gépfegyvertől kezdve a klasszikus revolverig. Az ezzel készített tükörtojás minden bizonnyal feldobja a reggeli hangulatot, és kellő célzó értékkel bír. Még mielőtt a kiskorúak védelmén felbuzdulva túlzott agresszivitással dobálóznánk, nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a legtöbb kisgyerek évekig eszik Mickey egér formájú palacsintát, gofrit, eperlekvárral, ami nagyjából megfelel egy lefejezett, vérrel átitatott kedves rajzfilmfigura elfogyasztásával…

Mindegyik forma rozsdamentes acélból készült, így sem a teflon serpenyőre, sem a hőn szeretett házastársunkra nem veszélyes.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés