Connect with us

Egyedülálló digitális otthon a CES-en

Smart home

Egyedülálló digitális otthon a CES-en

Új médialejátszó, vezeték nélküli fotókeret, kétsávos routerek, új generációs IP kamerák, és hálózati tároló-megoldások – minden, ami az otthoni hálózatokhoz, és a digitális otthonhoz szükséges.

Számos újdonságot mutatott be az idei CES-en a D-Link; kiállítási koncepciójának középpontjában a számítógépen tárolt digitális tartalmak (fotók, filmek, zenei fájlok) egyszerű, könnyen kezelhető, a már meglévő otthoni szórakoztató elektronikai eszközökkel történő lejátszása áll. A médialejátszók mellett a széleskörű Internetes tartalmak vezeték nélküli lejátszására alkalmas fotókeret, a Wireless N termékcsalád legújabb kétsávos tagja, valamint a hálózati piacon egyedülálló cserélhető router borítás is bemutatásra kerül. A legtöbb most bejelentett termék hamarosan az európai, így a magyar piacon is elérhető.

D-Link MediaLounge PConTV (DPG-1200) – A D-Link MediaLounge PConTV lejátszó (DPG-1200) egy olyan technológiai áttörés, mellyel az eddig csak PC-n lejátszható népszerű webes tartalmak – YouTube videók, Google Video, Veoh Networks tartalmak – a TV készüléken is megjeleníthetők vezetékes vagy vezeték nélküli kapcsolaton keresztül. A D-Link PConTV az Internetes tartalmat külön lejátszó nélkül streameli a TV készülékre. Támogatja az MPEG-4, AVI videó és DVD film formátumokat, és kompatibilis bármely PC-s médialejátszóval – pl. iTunes, Nero, Windows Media Player, RealPlayer. A készülékhez egyszerűen kezelhető távirányító tartozik, képes akár 1280×720 felbontásra, és másodpercenként 30 képkocka megjelenítésére, sőt, duplikátor módban képes tükrözni a PC képernyőjét, valamint Extender módban a számítógép Asztalát kibővíteni.

D-Link MediaLounge Media Center Extender (DSM-750) – A készülék a Microsoft Windows Media Centerének extendereként a Vista Ultimate és Premium felhasználóknak nagysebességű, vezeték nélküli streaminget biztosít HD és hagyományos videó fájlok, filmek, digitális fotók és zenék megosztására a PC elhelyezésétől függetlenül bárhol a lakásban. A legújabb MediaLounge termék a legújabb 802.11n vezeték nélküli technológiára épül, hangtalan működést, kényelmesen kezelhető távirányítót, képernyőmenüt, USB 2.0 portot valamint Ethernet 10/100 csatolót kínál.

D-Link DivX Connected HD Media Player (DSM-330) – A D-Link DSM-330 DivX Connected HD Media Player segítségével bármely PC-n tárolt vagy Internetről érkező DivX videó, így a menüket és feliratokat is tartalmazó DivX HD videók játszhatók le a TV készüléken. A készülékkel természetesen a PC-n, hálózati tárolóeszközön vagy az USB 2.0 portra csatlakoztatott pendrivon illetve külső merevlemezen tárolt fotók és zenék is lejátszhatók.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő