Connect with us

Hirdetés

technokrata

A CES eddigi legjobbja!

Smart home

A CES eddigi legjobbja!

Végre egy kütyü, ami nem tölt, tart, vagy dokkol egyetlen egy iPod-ot sem.

Az idei CES-en bemutatott termékek közül a leginnovatívabbnak és egyben a legérdekesebbnek az AUDIOVOX hűtőre illeszthető interaktív üzenő táblája bizonyult. Valóban okos kis megoldásról van szó, ami végre nem az iPod-ok körül forog, és kifejezetten hasznos lehet az állandó rohanásban élő édesanyák és édesapák számára. Az otthoni egység lehetőséget ad, hogy naprakészek legyünk családtagjainkkal szemben, és megkönnyítse mindennapi rutinunkat.

A rendszer első látásra egy digitális keret, ám van benne némi csavar: a 18 centiméteres LCD kijelzőt, mely akár 125 nagy felbontású képpel is elbír, egy fehér, „újraírható” táblába illesztették. Erre a mágneses táblára post-it és egyéb feljegyzések, akár mágnessel is rögzíthetők, valamint a megfelelő filctollal üzenetet is hagyhatunk, mely egy simítással letörölhető.

És ez még nem minden! Beépített mikrofonja segítségével hangüzenetet is hagyhatunk, melyre egy indikátor lámpa villogása figyelmezteti a családtagokat, míg meg nem hallgatják. Van videó-képes verzió is a választékban, ez a hang mellett képanyagot is rögzít. Mindkét változatban található digitális naptár és óra, hogy a legfontosabb találkozókat, eseményeket senki se felejtse el.

A szerkezet könnyen elhelyezhető a hűtőn – azért pont itt, mert talán ez az egyik leggyakrabban látott felület a család minden tagja számára, valamint a hűtő mellett bizonyára akad még egy üres konnektor a beüzemeléshez. Az árát egyelőre nem hozták nyilvánosságra, megjelenési ideje anyák napjára tehető.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés