Connect with us

technokrata

Vékony, könnyű, nagyfelbontású, hosszú élettartamú LCD TV-k

Smart home

Vékony, könnyű, nagyfelbontású, hosszú élettartamú LCD TV-k

Alacsony fogyasztású modellek a Sharp és a Toshiba együttműködésének köszönhetően.

Az LCD TV-k globális piaca óriási ütemben nő, amely trend várhatóan folytatódni fog az elkövetkező években is. Miközben számos különböző kijelző jelenik meg a piacon, a Sharp erőforrásait a vékony, könnyű, nagyfelbontású, hosszú élettartamú LCD TV-k kifejlesztésére koncentrálja, valamint ezek energiafelhasználásának nagymértékű csökkentésére.

Emellett a Sharp és a Toshiba megegyezett, hogy szorosan együttműködik majd az LCD üzletágban, elsőként a kölcsönös beszerzés bővítésével. A Sharp Toshibától származó LCD-khez való LSI rendszerek beszerzését, a Toshiba pedig 32 inches vagy annál nagyobb TV-khez szükséges Sharp LCD modulok vásárlását fogja növelni.

A TV-khez szükséges LSI rendszereknek alapvető képfeldolgozási funkciójuk mellett, egyre inkább kell támogatniuk a fejlett funkciókat, és a nagyobb teljesítményt. A program segítségével a Sharp 2010-ben az LCD-TV-khez szükséges LSI rendszerek szükségletének körülbelül 50%-át tervezi kielégíteni, a Toshiba pedig ugyanebben az évben LCD modul szükségletének mintegy 40%-át.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle