Connect with us

technokrata

Altatógép kisgyerekekhez

Smart home

Altatógép kisgyerekekhez

Olykor életet menthetünk az eszközzel – a sajátunkét.

A csend gyakran luxus életünkben. Ahhoz, hogy ezt legalább néhány órára magunkévá tegyük, álomba kell ringatnunk csecsemőnket, erre azonban ritkán van további energiánk. Többévnyi tartalékainkat ugyanis már az első hónapban feléltük. Úgy tűnhet, nincs mit tenni, mert ha álmosan néha megrázzuk a bölcsőt vagy a babakocsit, a kisded hangos üvöltéssel elégedetlenkedik a kiszolgálás minősítéseként. Nos, most itt az idő, hogy a technológiai újítások időszakában végre mi is szundíthassunk egyet az ebéd után, mialatt valami más elvégzi helyettünk a rabszolgamunkát.

Az úgynevezett Lullabub egy olyan, harmincperces időzítésű, automatizált megoldás, mely négyféle témát (anyaméh, szívdobogás, vízen ringás, autózás) is képes szolgáltatni a kisgyerekek megnyugtatásához, álomba ringatásához. Ára – éjszakai fénnyel, felfüggesztéssel, távirányítóval – 200 dollár.

Az ausztrál Christopher Mitchell nevéhez fűződik az újfajta ringató rendszer, melyhez a szintén alváshiánytól szenvedő friss apuka tapasztalatait vette alapul – azaz minél erősebben rázta monoton tempóban a gyereket, annál valószínűbb volt, hogy elalszik.

A Lullabub négy elemből áll, melyeket a kiságy lábára alulról kell felhelyezni, a felfüggesztésének köszönhetően pedig stabilan tart a szerkezet. Az elektronikához a babák sehogy sem férhetnek hozzá. Kellemes alvást!

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle