Connect with us

Ez biztosan feltüzeli!

Smart home

Ez biztosan feltüzeli!

Alulról, felfelé…

A globális felmelegedés ellenére, szerencsére idén még esett a hó, ezért inkább lokális felmelegedésre van szükségünk, mivel senki sem szeret fagypont alatt dolgozni. A Thanko-nak köszönhetően most a segítségünkre lehet egy USB-s melegítőpárna, melyet kifejezetten irodai székre terveztek a hideg téli napokra. Bármilyen USB portra csatlakoztatható, hőmérséklete szabályozható, anyaga masszív, de mégis puha, így nemcsak kibírja a napi tíz órás strapát, hanem még kényelmes is. Természetesen arra is gondolt a gyártó, mi van, ha mindegyik USB portunk foglalt, ezért a csomagolásban fali konnektorról üzemeltethető töltőt is találunk.

Felforrni vagy kigyulladni senki sem fog az irodában, melegítő hatása korlátozva van. Ha a párna ellenére továbbra is fázunk, érdemes egy kis testmozgást végezni. Tegyünk egy rövid sétát, menjünk ki a konyhába, és igyunk egy finom fehérteát, mely tele van a jótékony hatású epigallokatechin gallát (EGCG) nevű antioxidánssal. Mint ismeretes, a fehér tea van olyan jó, mint a zöld, csak fluorid tartalma sokkal alacsonyabb, antioxidánsokban pedig jóval gazdagabb.

Ha nem ennyire vészes a helyzet, és csupán a kezünk fagy le rendszeresen, szerezzünk be egy melegítő egeret. Az ergonómiailag megtervezett, színes periféria szintén USB-s, folyamatosan melegen tartja kezünket, maximum 45 Celsius fokig szabályozható. Hőálló anyagból készült, így kárt nem tesz a szerveinkben. Szörfözéshez nélkülözhetetlen.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom