Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ez biztosan feltüzeli!

Smart home

Ez biztosan feltüzeli!

Alulról, felfelé…

A globális felmelegedés ellenére, szerencsére idén még esett a hó, ezért inkább lokális felmelegedésre van szükségünk, mivel senki sem szeret fagypont alatt dolgozni. A Thanko-nak köszönhetően most a segítségünkre lehet egy USB-s melegítőpárna, melyet kifejezetten irodai székre terveztek a hideg téli napokra. Bármilyen USB portra csatlakoztatható, hőmérséklete szabályozható, anyaga masszív, de mégis puha, így nemcsak kibírja a napi tíz órás strapát, hanem még kényelmes is. Természetesen arra is gondolt a gyártó, mi van, ha mindegyik USB portunk foglalt, ezért a csomagolásban fali konnektorról üzemeltethető töltőt is találunk.

Felforrni vagy kigyulladni senki sem fog az irodában, melegítő hatása korlátozva van. Ha a párna ellenére továbbra is fázunk, érdemes egy kis testmozgást végezni. Tegyünk egy rövid sétát, menjünk ki a konyhába, és igyunk egy finom fehérteát, mely tele van a jótékony hatású epigallokatechin gallát (EGCG) nevű antioxidánssal. Mint ismeretes, a fehér tea van olyan jó, mint a zöld, csak fluorid tartalma sokkal alacsonyabb, antioxidánsokban pedig jóval gazdagabb.

Ha nem ennyire vészes a helyzet, és csupán a kezünk fagy le rendszeresen, szerezzünk be egy melegítő egeret. Az ergonómiailag megtervezett, színes periféria szintén USB-s, folyamatosan melegen tartja kezünket, maximum 45 Celsius fokig szabályozható. Hőálló anyagból készült, így kárt nem tesz a szerveinkben. Szörfözéshez nélkülözhetetlen.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés