Connect with us

technokrata

Állati kütyük!

Smart home

Állati kütyük!

Extravagáns ID azonosító és MP3 lejátszó kedvenceinknek.

Jól ismerjük Woody Allen mondását, miszerint „Minél több emberrel találkozom, annál jobban szeretem a kutyámat.” Nos, aki így érez kedvence iránt, de semmiképp sem ültettetne a bőre alá mikrochipet, annak kiváló megoldás lehet az úgynevezett TopTag Pet ID, mely különösebb sebészeti beavatkozás nélkül tárolja az információkat a háziállatról. Hihetetlenül könnyű kezelni, az adatokat pedig bármilyen részletességgel képes kezelni.

Egyszerűen csak csatlakoztatni kell egy USB portba, az apró rendszer azonnal beizzítja magát. A létfontosságú információk megadásán felül érdemes a további kérdésekre is válaszolni, mert ha elveszik a jószág, könnyebben lesz beazonosítható.

Vízhatlan kiszerelésű, könnyen csatlakoztatható az állat nyakára vagy ketrecére. Az általa tárolt információk nyomtathatóak is, így a frissítések után nyomon követhetőek a változtatások.

Aki benn tartja házikedvencét, a téli depressziót elkerülheti az úgynevezett Innobitz MP3 lejátszóval, mely elősegíti a teljes ellazulást. Speciálisan erre a feladatra, szív alakban, arannyal és gyémántokkal tervezték. Képzeljük csak el Lassie-t, amint mindenféle kütyü himbálódzik a nyakában, mikor átsuhan a mezőn. Az ultraluxus kisállat kiegészítő távirányítóval és töltővel kapható, 1.500 és 2.000 dollár közötti áron.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle